ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο του Αμινί (δηλώσεις)

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Μουσταφά Αμίνι ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την ομάδα μας να διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης μέχρι το 2023.

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy ο διεθνής Αυστραλός ποδοσφαιριστής.

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος του Απόλλωνα Λεμεσού καθώς πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο» τόνισε αρχικά ο διεθνής μέσος.

Αναφορικά με το στυλ παιχνιδιού του εξήγησε πως αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και διαθέτει την ικανότητα να ανταποκριθεί το ίδιο καλά είτε ως αμυντικός μέσος είτε ως κεντρικός μέσος.

«Είμαι ομαδικός ποδοσφαιριστής, μπορώ να “διαβάζω” το παιχνίδι, να καθορίζω τον ρυθμό του αγώνα και να βοηθώ στην ανάπτυξη και δημιουργία επιθέσεων».

Στη συνέχεια πρόσθεσε «έχω σημαντική εμπειρία αφού αγωνίστηκα για τρία χρόνια στη Γερμανία, πέντε στη Δανία κι έχω αρκετές συμμετοχές στην Εθνική στην οποία ευελπιστώ να επιστρέψω με την απόδοση και τις εμφανίσεις μου στην ομάδα. Είναι ο προσωπικός μου στόχος να συμμετέχω στην εθνική και να προσπαθήσω να τη βοηθήσω να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022».

Τέλος, ο 28χρονος υποσχέθηκε ότι σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνει όλα για την ομάδα λέγοντας ότι «οι Απολλωνίστες να είναι σίγουροι ότι θα παλέψω και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να υπερασπιστώ το έμβλημα της ομάδας και να τη βοηθήσω να εκπληρώσει όλους της τους στόχους».

Ο «Μούστι» επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 6.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top