ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάντοτε είναι ιδιαίτερος ο πρώτος αγώνας/ Θέλουμε τον κόσμο»

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/07, 12:00) η διάσκεψη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα της ομάδας στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League με αντίπαλο την Ζίλινα.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ εξέφρασε την ανυπομονησία του για τον πρώτο αγώνα της σεζόν.

«Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε. Πάντοτε είναι ιδιαίτερος ο πρώτος αγώνας της χρονιάς.

Είχαμε μια δύσκολη προετοιμασία πέντε εβδομάδων κατά την οποία αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα ωστόσο βλέπουμε μπροστά.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό αγώνα γιατί θα επιστρέψει ο κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου. Τους χρειαζόμαστε και με την υποστήριξή τους η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη. Οι νέοι παίκτες χρειάζονται την υποστήριξη του κόσμου.

Δώσαμε τρία φιλικά στην προετοιμασία μας και στο τελευταίο κόντρα στην ΑΕΚ δείξαμε καλά στοιχεία. Μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο παρουσιαστήκαμε πιο σοβαροί και είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Η Ζίλινα είναι μια νεανική ομάδα η οποία είναι γρήγορη και δυνατή στο τρανζίσιον.

Για τον αυριανό αγώνα θα έχουμε δύο επιστροφές αφού οι Κολ και Νταμπό είναι διαθέσιμοι.

Είμαι περήφανος που έχω δίπλα μου τον νέο αρχηγό του Απόλλωνα, τον Χάμπο Κυριάκου, τον επέλεξαν όλοι οι παίκτες και εγώ και είμαι βέβαιος ότι θα κάνει πολύ καλή δουλειά ως αρχηγός.

Μέρα με τη μέρα ανεβαίνουμε, περιμένω περισσότερα από κάποιους παίκτες αλλά θα συνεχίσουμε τη δουλειά και ομαδικά και ατομικά».

Στη συνέχεια ο προπονητής δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τον μεταγραφικό προγραμματισμό λέγοντας ότι είναι χαρούμενος για τις προσθήκες που έγιναν μέχρι σήμερα τονίζοντας ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν, ήρθαν με τη δική του συναίνεση. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι μετά τις μεταγραφές των Ίλιεφ και Γιάνγκα θα ενταχθεί ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός.

Comments
To Top