ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Απόλλωνας είναι μια ολοκαινούργια ομάδα/ Κίνητρο οι απουσίες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τo παιχνίδι και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι Σλοβάκοι είναι μια ποιοτική ομάδα, νεανική και ενθουσιώδης. Ο Απόλλωνας είναι μια ολοκαινούργια ομάδα, έστω και αν σαν σύλλογος έχουμε την εμπειρία των προηγουμένων χρόνων. Έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Είναι εκτός οι Ρομπέρζ και Γκεριέ, αμφίβολοι οι Μαυρίας και Κατελάρης, περιμένουμε και τον Γιάνγκα στην Κύπρο σήμερα ή αύριο. Ο Νταμπό σήμερα μπαίνει στις προπονήσεις. Αυτά τα προβλήματα δεν αποτελούν δικαιολογία, αλλά κίνητρο για μας. Είναι κομβικής σημασίας τα παιχνίδια με την Ζίλινα, διότι θα δούμε μια διαφορετική ομάδα στον επόμενο γύρο. Είναι 90 λεπτά, θα παλέψουμε για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε στην Σλοβακία με αυξημένες απαιτήσεις για την πρόκριση».

Για τις κληρώσεις στον επόμενο γύρο: «Η αλήθεια είναι πως δεν μας χαμογέλασε η κλήρωση, αλλά επικεντρωνόμαστε στα παιχνίδια με την Ζίλινα. Ήμασταν στους δυνατούς σε δύο προκριματικούς γύρους και μας έτυχαν οι δυνατοί των αδυνάτων. Αν βρεθούμε στην καλή μας μέρα, τότε μπορούμε να αποκλείσουμε τον οποιοδήποτε».

Comments
To Top