ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην οικογένεια του Απόλλωνα η HYUNDAI

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την έναρξη συνεργασίας με την Εταιρεία CTC Automotive LTD, επίσημη αντιπρόσωπο της HYUNDAI στην Κύπρο. Η Hyundai θα είναι ένας από τους επίσημους χορηγούς της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Εταιρεία CTC Automotive LTD γίνεται μέλος της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα Λεμεσού και το λογότυπο της Hyundai θα βρίσκεται στο παντελονάκι, στο πίσω μέρος της δεξιάς πλευράς της επίσημης εμφάνισης της ομάδας μας.

Η Hyundai αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από την CTC Automotive Ltd του ομίλου εταιρειών CTC PLC.

H Hyundai διαθέτει μεγάλη γκάμα μοντέλων και κινητήρων, ικανοποιώντας έτσι μεγάλο φάσμα του αγοραστικού κοινού.

Το i10, με εξωτερικό μήκος μόλις 3,67μ. και άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, συνδυάζει μικρές διαστάσεις με τεράστια ευρυχωρία και ευελιξία.

Το i20, δυναμικό και ξεχωριστό όσο ποτέ, θέτει νέα πρότυπα ασφάλειας και συνδεσιμότητας στην κατηγορία. Eίναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Sensuous Sportiness.

Το i30 με τολμηρή, νέα σχεδίαση, κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας, συνεχή συνδεσιμότητα και 48V υβριδική τεχνολογία για αποδοτική λειτουργία.

Το νέο μικρό SUV BAYON. Ανατρέπει τα δεδομένα της κατηγορίας με την ευρυχωρία, το συμπαγές αποτύπωμά του, τις προηγμένες τεχνολογίες κινητήρα και τα πολυάριθμα έξυπνα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας – τα καλύτερα στην κατηγορία του.

Το ΚΟΝΑ, ανανεωμένο, διαθέτει κομψά χαρακτηριστικά και ευφυείς τεχνολογίες αιχμής όπως η αναβαθμισμένη δέσμη συστημάτων ενεργητικής ασφαλείας Hyundai SmartSense και διαισθητική συνδεσιμότητα. Προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές σε εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης, με τα οποία διανύει περισσότερα χιλιόμετρα, καταναλώνοντας λιγότερα καύσιμα.

Το επαναστατικό Tucson έχοντας πραγματοποιήσει αναμφισβήτητα άλματα εξέλιξης, συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, ενσαρκώνει μία πραγματική σχεδιαστική επανάσταση. Ανοίγοντας νέους δρόμους με την τολμηρή αισθητική του, ολοκληρώνεται με έξυπνες τεχνολογίες αιχμής και υβριδικά σύστημα κίνησης 48V Hybrid, Full Hybrid και Plug-in Hybrid, για περισσότερα χιλιόμετρα με λιγότερα καύσιμα.

Το Santa Fe, η ναυαρχίδα της Hyundai, έρχεται ανανεωμένο με κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας Hybrid & Plug In Hybrid, με περισσότερο χώρο και εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Το 2021 φέρνει το νέο, καθαρά ηλεκτρικό IONIQ 5, με καινοτόμες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά. Θα είναι διαθέσιμο τόσο σε πισωκίνητη έκδοση αλλά και σε τετρακίνητη, με εντυπωσιακές επιδόσεις και θα προστεθεί στη γκάμα με τα ηλεκτρικά μοντέλα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία και την χορηγό εταιρεία θα δοθούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Καλωσορίζουμε την εταιρεία CTC Automotive LTD στην οικογένεια του Απόλλωνα και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επιφέρει μόνο επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top