ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προπώληση εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα της σεζόν

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα του Β’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 22/07, ώρα 20:00, στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα.

Ο αντίπαλος της ομάδας μας θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Žilina (Σλοβακία) – Dila Gori (Γεωργία). Στον πρώτο αγώνα η ομάδα της Σλοβακίας επικράτησε με 5-1. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/07).

Η προπώληση καθώς και η παραλαβή των δωρεάν εισιτηρίων που αναλογούν στους κατόχους διαρκείας, θα γίνονται από το Apollon Official Store και online στο https://tickets.apollon.com.cy/.

Όσοι κάτοχοι διαρκείας επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους online, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τη δωρεάν επιλογή χρησιμοποιώντας τον κωδικό (barcode) της κάρτας διαρκείας τους κατά την διάρκεια της εξακρίβωσης στοιχείων.

Η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις:

Διάρκεια Α’ φάσης: Δευτέρα 12/07 – Πέμπτη 15/07

Προτεραιότητα επιλογής θέσης θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας (2021/22), οι οποίοι θα προμηθευτούν το εισιτήριο τους ΔΩΡΕΑΝ, βάσει των προνομίων τους τα οποία προκύπτουν από την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας.

Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας ELITE, θα καταλάβουν τον κεντρικό τομέα Αγιά Μαρίνα (105) της δυτικής κερκίδας του γηπέδου. Όσοι κάτοχοι διαρκείας ELITE δεν επιθυμούν να βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο, μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο σε θέση της αρεσκείας τους.about:blank

Το προσωπικό της εταιρείας Απόλλων θα επικοινωνήσει με όλους τους κατόχους διαρκείας ELITE για την καλύτερη τους εξυπηρέτηση.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας VIP και VIP Youth θα καταλάβουν τους τομείς 104 (Bridgestone) και 106 (Υδ. Ασφαλιστική) οι οποίοι βρίσκονται επίσης στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου. Όσοι κάτοχοι διαρκείας VIP και VIP Youth δεν επιθυμούν να βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο, μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο σε θέση της αρεσκείας τους.

Οι περσινοί κάτοχοι ELITE, VIP και VIP YOUTH οι οποίοι δεν έχουν ανανεώσει το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι στιγμής, θα μπορούν να το ανανεώσουν από το Apollon Official Store ή τηλεφωνικώς στο 25-351954 και παράλληλα να παραλάβουν το ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο τους για τον αγώνα του UEFA Europa Conference League.

Διάρκεια Β’ φάσης: Παρασκευή 16/07 – Τετάρτη 21/07

Σε αυτή την φάση θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Διευκρινίζεται πως οι κάτοχοι διαρκείας θα διατηρήσουν το δικαίωμα παραλαβής ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίου αλλά η επιλογή θέσης θα γίνεται First Come/First Served.

Οι τομείς 104, 105 και 106 θα παραμείνουν διαθέσιμοι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους κατόχους διαρκείας ELITE, VIP και VIP YOUTH. Όσες θέσεις παραμείνουν διαθέσιμες στους τομείς 104 και 106 τότε θα διατεθούν και στο υπόλοιπο φίλαθλο κοινό σε μεταγενέστερο στάδιο.

Αναλυτικά οι τιμές εισιτηρίων:

ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΜΕΑΣ
ΤΙΜΗ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ / ΠΑΙΔΙΚΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ (ΔΥΤΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ)

Αγιά Μαρίνα (105) €35 / €15
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ (ΔΥΤΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ)

101,102, 103, 104, 106, 107, 108, 109 €20 / €1
AJK GROUP (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ) – €15 / €1
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ (ΝΟΤΙΑ) – €10 / €1
Τονίζεται επίσης ότι σε περίπτωση πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας βάσει των προνομίων τους, δικαιούνται να παρακολουθήσουν και τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα δωρεάν.

Όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να εξασφαλίσουν θέση στα VIP BOX του γηπέδου, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο 25-746805.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top