ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συλλογή χρημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες

Το Σωματείο του Απόλλωνα Λεμεσού σε συνεργασία με την Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, καλούν τους φίλους της ομάδας αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης μας, όπως συνδράμουν στην προσπάθεια συλλογής χρημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν από εχθές την επαρχία μας.

Η συλλογή θα γίνεται από τις 9:00 το πρωί της Δευτέρας 5 Ιουλίου, στο οίκημα του Σωματείου του Απόλλωνα στη Μεσολογγίου 1. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 25344129 (Σωματείο) και 25746805 (Εταιρεία).
Εκφράζουμε το συγκλονισμό και τη θλίψη μας για τις καταστροφές και τους άδικους θανάτους τεσσάρων συνανθρώπων μας και τη συμπαράσταση προς όλους τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές, με την ευχή να είναι η τελευταία φορά που θα έχουμε τόσο μεγάλες καταστροφές στον τόπο μας.

Ας γίνει η αρχή για να είμαστε όλοι πολύ πιο προσεκτικοί, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά.

Δ.Σ. Σωματείου Απόλλωνα Λεμεσού
Δ.Σ. Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top