ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πρώτες δηλώσει του Ίσρελ Κολ!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Ίσραελ Κολ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy ο ποδοσφαιριστής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στον Απόλλωνα Λεμεσού ο οποίος είναι ένας σύλλογος με μεγάλους στόχους κι απαιτήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που προτίμησα τον Απόλλωνα.

Η παρουσία μου στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια αλλά και το γεγονός ότι μπορώ να μιλώ Ελληνικά, πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν στο να προσαρμοστώ όσο το συντομότερο δυνατόν στην Κύπρο.

Η θέση στην οποία αγωνίστηκα περισσότερο στην καριέρα μου κι είναι αυτή που μου ταιριάζει περισσότερο είναι του κεντρικού μέσου, ωστόσο μπορώ να αγωνιστώ και ως επιτελικός χαφ.

Οι φίλοι της ομάδας να είναι σίγουροι ότι θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα με μοναδικό στόχο τις νίκες!».

Ο Ίσρα επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 77.

Comments
To Top