ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είναι πολλά τα χρήματα που θα ζητήσει ο Απόλλωνας για Πίττα»

Στον ΣΠΟΡ FM,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Πίττα: «Δεν υπάρχει καμιά βολιδοσκόπηση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι φτάνει να έρθει η κατάλληλη προσφορά. Είναι πάρα πάρα πολλά τα χρήματα που θα ζητήσει ο Απόλλωνας για να δώσει τον Πίττα. Σίγουρα ο Απόλλωνας δεν ξεπουλά και θα είναι πάρα πάρα πολλά τα λεφτά για τον Πίττα».

Για τον Μάρκοβιτς: «Ο Μάρκοβιτς έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα και βρίσκεται στον Απόλλωνα. Είναι αυτή τη στιγμή στις Πλάτρες και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίου δουλεύει ο κύριος Τσόρνιγκερ, ενόψει της νέας σεζόν».

Για τους Γιοβάνοβιτς και Παπαστυλιανού: «Σήμερα θα επικριθεί η συμφωνία με τον Άρη όπου ο Απόλλωνας θα έχει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης. Μεγάλη μεταγραφή ο Γιοβάνοβιτς, πάντα ο Απόλλωνας είχε μεγάλους τερματοφύλακες και γενικά για τρία χρόνια θα έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας με ένα δίδυμο όπως είναι οι Γιοβάνοβιτς και Δημητρίου.

Για το φιλικό με Ομόνοια: «Θα πρέπει να περιμένουμε, γίνονται διεργασίες για να βρεθούν λύσεις»

Για την κλήρωση με Ντίλαν Γκόρι ή Ζίλινα: «Ήταν από τις πιο δύσκολες κληρώσει που μπορούσαμε να έχουμε σε αυτόν τον γύρο. Η Ζίλινα έχει αρκετές συμμετοχές σε Europa League και Championw League. Κυνηγά όλα τα ταλέντα, είναι αρκετά νεανική αλλά έχει αρκετά ταλέντα από την Σλοβακία. Ακόμη και η Ντίλαν Γκόρι που είναι από τις καλύτερες ομάδες της Γεωργίας».

Comments
To Top