ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαζί για εμβόλιο..

Σήμερα το πρωί, ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μαζί με ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, βρέθηκαν στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού και εμβολιάστηκαν με με Johnson & Johnson.

O Χάρης Μαυριάς έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές αλλά για όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί, ώστε να προφυλαχθούμε από τον ιό. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι μας έλειψε ο παλμός στα γήπεδα, θέλουμε να ζήσουμε ξανά αυτά που ζούσαμε πριν με τον κόσμο. Καλό είναι όλοι να κάνουμε το εμβόλιο, οι κερκίδες να είναι όλες γεμάτες και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε όπως παλιά».

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου είπε:

«Είναι αναγκαίο κακό πλέον και υποχρέωση όλων να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας και αυτοί είναι μέλος της κοινωνίας. Αντιλαμβανόμενοι ότι θα πρέπει να στείλουν τα δικά τους μηνύματα για να επιστρέψει ο κόσμος στις εξέδρες, να επανέλθει ο παλμός στα βουβά γήπεδα που ήταν ακόμη ένας αντίπαλος για τους ποδοσφαιριστές. Ευχόμαστε με αυτή την πρωτοβουλία να δώσουμε το μήνυμα σε όλους να το πράξουν το συντομότερα για να δώσει και η πολιτεία την έγκριση της για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα»

Comments
To Top