ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση για Ζράντι

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Δανό ποδοσφαιριστή Μπασέλ Ζράντι μέχρι τον Μάιο του 2023.

Ο Μπασέλ γεννήθηκε στην Κοπεγχάγη τον Ιούλιο του 1993 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου. Είναι διεθνής με την εθνική Ανδρών του Λιβάνου μετρώντας 11 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο 27χρονος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την B93. Τη σεζόν 2012-13 μετεγράφηκε στην AB όπου συμπλήρωσε 28 συμμετοχές και σημείωσε 8 τέρματα.

Την επόμενη χρονιά έκανε το βήμα για την πρώτη κατηγορία της Δανίας αγωνιζόμενος στην FC Nordsjælland όπου αγωνίστηκε 4 φορές ωστόσο στη συνέχεια δόθηκε ως δανεικός στη Νορβηγική Strømsgodset όπου σημείωσε άλλες οκτώ συμμετοχές. Στο μέσο της σεζόν υποβιβάστηκε στην Β’ ομάδα κι αγωνίστηκε ακόμη επτά φορές σημειώνοντας και τρία γκολ. Εκεί παρέμεινε και την επόμενη χρονιά σημειώνοντας 24 συμμετοχές (συνολικά στην Α’ και Β’ ομάδα) ενώ πέτυχε τέσσερα γκολ.

Το 2016 αγωνίστηκε για μία σεζόν στη Lillestrøm φτάνοντας στις 26 συμμετοχές και τα τέσσερα γκολ.
Το 2017 επέστρεψε στην Strømsgodset όπου παρέμεινε για τον επόμενο ενάμιση χρόνο συμπληρώνοντας συνολικά 45 συμμετοχές και 12 γκολ.

Τη σεζόν 2018-19 μετεγράφηκε στην Κροατία για λογαριασμό της Hajduk Split και σε διάστημα τριών σεζόν πραγματοποίησε 73 συμμετοχές και σημείωσε πέντε τέρματα.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες ημέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο

Comments
To Top