ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Να κατακτήσουμε τον τίτλο με κάθε κόστος”


Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Σερβίας έκανε ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Η συγκεκριμένη πρόταση του Απόλλωνα που «εμφανίστηκε» εκείνη την περίοδο ήταν καθοριστική. Μία ομάδα που ξεκάθαρα είναι στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί προτεραιότητα. Η οικογένειά μου απολαμβάνει τον ήλιο της Κύπρου και από τη στιγμή που η ομάδα ενδυναμώνεται και έχει ψηλούς στόχους ήταν εύκολο να πω το ναι».

Για τη νέα σεζόν: «Στον πάγκο θα βρίσκεται πλέον ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος μέχρι το 2019 ήταν στον πάγκο της Μπρόντμπι. Η διοίκηση προτίθεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, αφού ο Απόλλων είναι μακριά από τον τίτλο εδώ και 15 χρόνια. Μπορεί να τερματίσαμε στη 2η θέση στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά θεωρήθηκε αποτυχία για το σύλλογο. Γι’ αυτό το λόγο έχει γίνει ξεκάθαρο από το Μάιο ότι πρέπει να κατακτήσουμε τον τίτλο με κάθε κόστος».

Για τον κανονισμό να βρίσκονται δύο Κύπριοι στο αρχικό σχήμα: «Τουλάχιστον δύο Κύπριοι παίκτες πρέπει να ξεκινούν βασικοί. Ο κανονισμός δεν είναι αυστηρός, αφού όποιος έχει χρήμα δεν είναι αναγκασμένος να τον εφαρμόσει. Για τη μη συμμετοχή κάθε Κύπριου πρέπει να πληρώσει 3.000 ευρώ. Πρακτικά, μπορούμε να δούμε 11 ξένους ν’ αγωνίζονται».

Comments
To Top