ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετράκης: «Δικαιούμασταν να το πάρουμε»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την παρουσία του στον Απόλλωνα Λεμεσού μαζί τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Νικολά Ντιγκινί.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε:

Τι του μένει από την εμπειρία της Κύπρου: «Θεωρώ ότι κέρδισα πράγματα. Είναι εντελώς διαφορετικό το ποδόσφαιρο στην Κύπρο από ότι στην Ελλάδα, με βοήθησε ως προπονητή. Η διαφορετικότητα είναι με την ισορροπία στο πρωτάθλημα. Τα πράγματα είναι πιο κοντινά εκεί. Η ομάδα μου έχασε 5 πόντους από τον τελευταίο».

Τι συνέβη και έχασε ο Απόλλων το πρωτάθλημα: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους. Χάσαμε το πρωτάθλημα την προτελευταία αγωνιστική. Δικαιούμασταν να το πάρουμε αλλά δεν έχει σημασία, το πήρε η Ομόνοια που είναι μια ομάδα με εμπειρία».

Αν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Λεμεσού: «Όχι, γύρισα στην Κρήτη. Ξεκουράζομαι και περιμένω».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Σε ό,τι αφορά τη μάχη στην κορυφή θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό. Για μένα και ο Άρης ήταν από τις πιο καλές ομάδες, έχει τη βάση. Οι υπόλοιποι κάνουν κινήσεις για αν ανεβάσουν το επίπεδο. Θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Θα πρέπει να υπάρξει ισορροπία στο πρωτάθλημα για να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Πρέπει να ενισχυθούν οι μικρότερες ομάδες».

πηγή: metrosport.gr

Comments
To Top