ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πέτυχα ένα από τους στόχους μου”

Ο Ανδρέας Παναγιώτου επανήλθε στην Εθνική Ανδρών μετά από δύο χρόνια . Ο διεθνής ακραίος αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη και μοναδική φορά με την εθνική στις 22/3/2017 στον φιλικό αγώνα με αντίπαλο το Καζακστάν στο ΓΣΠ. Οι καλές του παρουσίες έφεραν την κλήση του στην εθνική από τον κ. Κωστένογλου.

Στο γραφείο τύπου της ομάδας μίλησε ο Ανδρέας Παναγιώτου για την επιστροφή του στην εθνική Ανδρών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κ. Κωστένογλου με συμπεριέλαβε στην κλήση της εθνικής Ανδρών. Είναι ένας στόχος που έθεσα στην αρχή της σεζόν. Μέσα από την παρουσία μου στον Απόλλωνα να επανέλθω στην εθνική. Και τα κατάφερα».

Ο ποδοσφαιριστής υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό και θα προσφέρει τα πάντα για την εθνική. «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε ότι μου ζητηθεί από τον κ. Κωστένογλου και θα προσπαθήσω να δώσω ότι μπορώ για το εθνόσημο στο στήθος».

Τέλος, του ζητήσαμε να μας πει δυο λόγια για τους δύο επόμενους αντιπάλους της εθνικής εστιάζοντας στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αττίλα Σάλαϊ τον οποίο θα αντιμετωπίσει στις 4 Ιουνίου. «Πρόκειται για δύο χώρες (σ.σ. Ουγγαρία και Ουκρανία) που θα λάβουν μέρος στο προσεχές Euro και είναι ομάδες υψηλής ποιότητας. Θα έχω την ευκαιρία να συναντήσω και τον Αττίλα μετά από κάποιους μήνες και θα χαρώ πολύ θα τα ξαναπούμε από κοντά».

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top