ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή να λέμε κάτι..»

Στον Super Sport FM μίλησε ο πρώην τεχνικός της ομάδα μας Γιάννης Πετράκης.

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τη διοίκηση για την ευκαιρία να δουλέψω στην ομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν έχει νόημα να μιλάμε υποθετικά, εγώ το διάστημα που ήμουν εκεί το κατέθεσα. Το κεφάλαιο αυτό για εμένα έχει πλέον κλείσει. Έχω μάθει να σέβομαι και εύχομαι στον Απόλλωνα τα καλύτερα. Πλέον βλέπω την επόμενη ημέρα. Εύχομαι από τη καρδιά μου ο Απόλλωνας να πετύχει τους στόχους τους. Δεν θέλω να πω οτιδήποτε άλλο. Θέλω να ξεκουραστώ, να ηρεμίσω και πιο μετά ίσως να πούμε πιο πολλά πράγματα. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή να λέμε κάτι, εγώ έχω καταθέσει ήδη στον πρόεδρο τις απόψεις μου».

«Το ποδόσφαιρο είναι πολυπαραγωγικό. Είναι σημαντικό να βρεις την αιτία και τον παράγοντα που σε δυσκολεύει. Το πρωτάθλημα ήταν ένας μαραθώνιος και πολλοί παράγοντες μπορεί να οδηγήσουν να χαθεί το πρωτάθλημα ή το παιχνίδι. Πρέπει να γίνεται συνολική αποτίμησης.

«Ποτέ δεν μετανιώνω στη ζωή μου για ότι κάνω. Ότι κάνω το κάνω μετά από πολλή σκέψη. Προσπαθώ με αυτό που βιώνω να κάνω καλή αποτίμηση της κατάστασης. Ότι έκανα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα το έκανα με απόλυτη τιμιότητα. Ξέρω πως στεναχωρήθηκαν στον Ολυμπιακό, αλλά όσοι είναι εκεί ξέρουν ότι το έκανα με τιμιότητα. Είμαι χαρούμενος που ο Απόλλωνα ήταν εκεί μέχρι το τέλος, και είμαι χαρούμενος που ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό του κυπέλλου».

Comments
To Top