ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος: «Ότι μας πει ο κόσμος χαλάλι μας»

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Primetel ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σαφέστατα από μόνοι μας αφαιρέσαμε στον εαυτό μας το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στο τελευταίο παιχνίδι. Είναι η μόνη χρονιά που δεν μας ευθύνεται κανείς. Η ευθύνη αφορά αποκλειστικά τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα. Δεν τα καταφέραμε, αδικήσαμε τους εαυτούς μας και ταπεινώσαμε τον κόσμο. Σίγουρα το να είναι δεύτερος ο Απόλλωνας και να θεωρείται αποτυχία δείχνει πόσο μεγάλος είναι ο Απόλλωνας.

Θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να διορθώσουμε τα λάθη μας και ίσως τον τρόπο σκέψης που τον διαμόρφωσε η πορεία μας τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει εκνευρισμός που από μόνοι μας απωλέσαμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος στεναχωρήθηκε, ακούει την κριτική και είναι δεικτικός. Κάναμε 2-3 λάθη τα οποία γνωρίζουμε και τα οποία μας στοίχισαν. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμάς. Θα γίνουν όλα αυτά που πρέπει για να αποκατασταθούν πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο δεκτικοί, πειστικοί και αποφασισμένοι. Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος και δεν λυγίζει».

Αν παραμένει στο πόστο του ο Νίκος Κίρζης: «Σίγουρα δεν εγκαταλείπει. Δεν ήρθε από την πίσω πόρτα ο Νίκος Κίρζης. Οι αποφάσεις που θα παρθούν δεν θέλουμε να είναι αποφάσεις για χάρη των αποφάσεων. Ο Απόλλωνας έχει το υπόβαθρο με κάποιες πολύ μικρές λεπτομέρειες να κάνει το επόμενο βήμα. Ο Απόλλωνας είναι μέσα στις 2-3 καλύτερες ομάδες της δεκαετίας».

Comments
To Top