ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκλεισε με ισοπαλία η σεζόν

Με το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Ομόνοιας ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις η ομάδα μας.

Ο Απόλλωνας τερμάτισε στην δεύτερη θέση και εξασφάλισε ευρωπαϊκή συμμετοχή.

O αγώνας:

Στο 24ο λεπτό ένα σουτ του Μπίσεσβαρ άλλαξε πορεία με τον Φαμπιάνο να μαζεύει εύκολα. Λίγο μετά ο Απόλλωνας απείλησε ξανά με κέρδος ένα κόρνερ. Στο 28ο λεπτό ο Τιάγκο βρήκε τον Τσέποβιτς, έκανε το πλασέ αλλά ο Γιοβάνοβιτς απέκρουσε. Στο 34΄ο Γκεριέ ήταν σε καλή θέση στην περιοχή αλλά το σουτ του ήταν πολύ άστοχο. Στο 39ο λεπτό ο Γκεριέ έπιασε ένα κεραυνό, ο Φαμπιάνο απέκρουσε, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 58ο λεπτό ο Μπέντσοπ έκανε ένα άστοχο σουτ. Στο 62ο λεπτό ο Κακουλλής έκανε το 1-0 από κοντά μετά από πάσα του Ντούρις. 3 λεπτά μετά ο Τζιωνής έπιασε το σουτ και σημάδεψε το δοκάρι. Στο 67΄ο Μπέντσοπ δεν μπόρεσε από κοντά να τελειώσει την φάση όπως θα ήθελε.

Στο 83΄ο Θεουλή έδωσε πέναλτι στον Απόλλωνα μέσω VAR. Στο 84΄ο Ματέι εκτέλεσε και έκανε το 1-1.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λέζιακς, Σέχου (47’Μαυρίας – 70’Κούσουλος), Λανγκ, Λούφτνερ (53’Χούμποτσαν), Γκόμεθ, Γκόμες, Τιάγκο, Παπουλής (47’Κακουλλής), Τζιωνής, Τσέποβιτς (47’Ντούρις).about:blank

Στον πάγκο: Παναγή, Χούμποτσαν, Παναγιώτου, Μαυρίας, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Λοΐζου, Ντούρις, Κακουλλής.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Γιοβάνοβιτς, Σακέτι, Ντένιτς (79’Μάρκοβιτς), Μπίσεσβαρ (79’Ματέι), Πίττας (79’Μαλεκκίδης), Πέδρο, Κατελάρης, Χάμπος, Γκεριέρ, Μπένσοπ (69’Νταμπό), Φιλιώτης (69’Γιαννιώτας).

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Μάρκοβιτς, Νταμπό, Μαλεκκίδης, Γιαννιώτας, Ρομπέρζ, Γιούστε, Ψύχας, Ματέι.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λανγκ / Σακέτι, Μάρκοβιτς

Comments
To Top