ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γενικό λίφτινγκ στο Κολόσσι

Εκκαθάριση θα γίνει στο Κολόσσι καθώς αρκετοί παίκτες θα αποχωρήσουν από την ομάδα μας, με σκοπό να γίνει ανανέωση, αλλά και ο Απόλλωνας μας να παρουσιαστεί καλύτερος.

Η εποχή του Σακέτι τελείωσε και πιθανόν ακόμη δύο ποδοσφαιριστών, των Πέδρο, Γιούστε, από την παλιοφρουρά της ομάδας, που έχουν προσφέρει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και θα πρέπει να τιμηθούν ασχέτως αν δεν έφεραν το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Πέραν από αυτούς, έφτασε και το τέλος του Γιώργου Βασιλείου, ο οποίος είναι τεράστια μορφή για την ομάδα, προσφέροντας πάρα πολλά στον Θεό μας.

Δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας επίσης, οι Γιάννης Γιαννιώτας, Τσάρλισον Μπένσχοπ, Φλορεντίν Ματέι που δεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα περίοδο.

Ερωτηματικά είναι οι περιπτώσεις των Νταμπό, Παπουνασβίλι και Μάρκοβιτς, που παρά το ότι έχουν συμβόλαιο, υπάρχει προβληματισμός για την απόδοση τους.

Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, καθώς ως γνωστό ήταν δανεικός στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να ήρθε με προσδοκίες, αλλά δεν κατάφερε να προφέρει στην ομάδα.

Comments
To Top