ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιοδικό “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ” τεύχος 142

Το νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”, κυκλοφορεί από σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου, online και δωρεάν για εύκολη ανάγνωση στον υπολογιστή, το tablet ή στο κινητό σας.

Στο τεύχος 142 μπορείτε να διαβάσετε μία πλούσια θεματολογία η οποία περιλαμβάνει την άκρως ενδιαφέρουσα κι απολαυστική συνέντευξη του μαχητή Ντόναλτ Γκεριέ, η οποία ξεπέρασε τις 7,000 λέξεις!

Ακόμη μία εξαιρετική συνέντευξη «ποταμός» περιλαμβάνεται στο περιοδικό μας, η οποία πάρθηκε από τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας μας. Ο «Γιόβα» ο οποίος αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, «ανακρίθηκε» από τους Απολλωνίστες οι οποίοι απέστειλαν τις ερωτήσεις τους μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Διαβάστε ακόμη τη μόνιμη στήλη First&Last όπου φιλοξενείται ο Φάνος Κατελάρης, τις στήλες Υγεία και Διατροφή ενώ μην αγνοήσετε τα ενδιαφέροντα που αναφέρονται στη συνέντευξη του εκ των διευθυντών της χορηγού εταιρείας Dimco, Αλέξη Δημητρίου.

Επίσης, διαβάστε τα όσα έζησαν δύο φοιτητές του «The Football Business Academy» οι οποίοι πραγματοποίησαν την πρακτική τους εξάσκηση στην ποδοσφαιρική εταιρεία της ομάδας μας.

Τέλος, μη χάσετε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το νέο γήπεδο Λεμεσού, τα νέα από τον μαγικό κόσμο των eSports, το πλούσιο κοινωνικό έργο της ομάδας μας, τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της ακαδημίας μας σε παγκόσμια έρευνα της FIFA κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Comments
To Top