ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Λείπει πάρα πολύ ένα πρωτάθλημα,πάμε εκεί και δεν πίνουμε νερό»

Για το ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, αλλά και για το φινάλε του πρωταθλήματος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 ο παλαίμαχος διεθνής άσος, Κρίστης Θεοφίλου:

«Ότι αποτέλεσμα κι αν έρθει, θα είναι δύσκολη η συνέχεια και για τις δύο ομάδες. Θεωρώ ότι δεν βολεύει καμία ομάδα η ισοπαλία, οπόταν θα παίξουν και οι δύο για τη νίκη», είπε αρχικά και συνεχίζοντας τόνισε:

«Ο Απόλλωνας θα πρέπει να κάνει το 4 στα 4 αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα. Είδαμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Έμειναν τέσσερα παιχνίδια και με το ανάλογο πάθος να πάνε να τα κερδίσουν»

Εάν επηρεαστεί η ομάδα για το αποτέλεσμα με την Ανόρθωση: «Η ψυχολογία θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ήρθε ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά νομίζω υπάρχουν παίκτες με ποιότητα και εμπειρίες στην ομάδα, οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Όλες οι γραμμές λειτουργούν άψογα και είναι πολύ καλά γυμνασμένοι. Τώρα, ο Απόλλωνας έχει επίσης καλή ομάδα και έχει τα φόντα για να κερδίσει. Δεν παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει την Ανόρθωση στον προηγούμενο αγώνα. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ διαφορετικά»

Αν πιστεύει ότι θα πάρει προβάδισμα ο Απόλλωνας εάν καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα: «Προβάδισμα δεν μπορώ να πω ότι θα πάρει. Σιγουρά, εάν κερδίσει θα αλλάξει η ψυχολογία και θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διότι η νίκη θα είναι πάνω σε ένα σημαντικό αντίπαλο».

Για την κριτική στον Πετράκη: «Ο ρόλος του προπονητή είναι πολύ άχαρος. Την μία μέρα είσαι έτσι και την άλλη αλλιώς. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα ρόδινα. Όμως, δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα, όταν υπάρχει ένα ατυχές αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, χθες ήρθε ένα ατυχές αποτέλεσμα για την ΑΕΛ και δεν ξέρετε τι άκουσα για τον Κέρκεζ. Οι οπαδοί δεν πρέπει να τα μηδενίζουν όλα. Θα πρέπει να είναι κοντά και ειδικά τώρα που είναι δύσκολα. Η καλόπιστη κριτική κάνει καλό και πρέπει να γίνεται, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει μηδενισμός».

Αν πρέπει να κάνει αλλαγές ο Πετράκης: «Ο Απόλλωνας έχει πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαίο που έχει την καλύτερη επίθεση και σίγουρα έχει βελτιωθεί η άμυνα. Όμως, θεωρώ ότι σε τέτοια παιχνίδια θα παίξει ρόλο το πάθος και όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει το παιχνίδι».

Για τον Απόλλωνα και το πρωτάθλημα: «Λείπει πάρα πολύ ένα πρωτάθλημα. Πάμε εκεί και δεν πίνουμε νερό. Είναι κρίμα να πηγαίνεις εκεί και να μην τα καταφέρνεις. Σίγουρα, η Ομόνοια και η ΑΕΛ είναι πολύ καλές ομάδες και όπως είπα προηγουμένως, όποια ομάδα κάνει τέσσερις νίκες θα πάρει το πρωτάθλημα»

Comments
To Top