ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοσή τους κόντρα στην Ανόρθωση

Η ομάδα μας έχασε δύο βαθμούς στο «Τσίρειο» κόντρα στην Ανόρθωση και είδε την διαφορά από την πρώτη θέση να αυξάνεται στους 3 βαθμούς.

Ο Νίκος Ανδρονίκου γράφει για την απόδοση των ποδοσφαιριστών στον αγώνα του Σαββάτου και αφήνει το σχόλιο του για τον προπονητή.

Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς: Δεν είχε αρκετή δουλειά ο Σέρβος,αφού ήταν ελάχιστες οι προσπάθειες στην εστία.

Ζοάο Πέδρο: Είχε θέματα με τον αντίπαλο του αμυντικά και θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα στο γκολ. Επιθετικά πήρε προσπάθειες,χωρίς όμως να καρποφορήσει κάποια από αυτές.

Ντόναλντ Γκεριέρ: Έκανε ακόμα ένα γεμάτο παιχνίδι.Κάλυψε σωστά την θέση του και βοήθησε και επιθετικά. Σκόραρε ακόμη ένα σημαντικό γκολ.

Έκτορ Γιούστε: Έχασε αρκετές μονομαχίες από τον φορ του αντιπάλου και αυτός θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση στο γκολ.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Δεν έφτασε στα επίπεδα του,αφού ήταν νευρικός και δεν είχε καθαρό μυαλό,ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού από την άμυνα.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Μέτριο παιχνίδι από τον Σέρβο στο πρώτο ημίχρονο,με αρκετά τρεξίματα στο δεύτερο,κέρδιζε μπάλα και ανανέωνε επιθέσεις.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Ούτε ο Χάμπος έκανε καλό παιχνίδι,με αρκετές λανθασμένες επιλογές.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Έπαιρνε μπάλα, αλλά δεν πρόσφερε κάτι ουσιαστικό, αφού είχε αρκετές λανθασμένες τελικές.

Γιάννης Γιαννιώτας: Κι ο Ελλαδίτης δεν ήταν ουσιαστικός,αφού δεν είχε σωστές επιλογές στις προσπάθειες του.

Ιωάννης Πίττας: Και ο Πίττας δεν μπήκε στην ψυχολογία του παιχνιδιού, αφού ίσως ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν ήταν μέσα στις φάσεις.

Μπακαλί Νταμπό: Θα μπορούσε να ήταν πιο ομαδικός και να δίνει περισσότερες βοήθειες.Με επιπόλαιες έως και εκνευριστικές επιλογές στο τέλος.

Νίκολα Ντιγκινί: Απόδειξε πως μαζί του η ομάδα αλλάζει επίπεδο.Ήταν μέσα στις φάσεις και βοήθησε.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Έδωσε όγκο στην περιοχή,δημιούργησε χώρους και βρήκε ευκαιρίες.

Φλορεντίν Ματέι: Μπήκε και ισορρόπησε την ομάδα.Έπαιξε κάθετα και δημιούργησε φάσεις. Έδωσε και την ασίστ στο γκολ.

Προπονητής: Έχασε 60 λεπτά μέχρι να μπει δυναμικά στον αγώνα.Θεωρώ πως η ομάδα δεν μπήκε έτοιμη ψυχολογικά και ξύπνησε με το γκολ αλλά και τις αλλαγές που βοήθησαν. Ο αντίπαλος αγωνίστηκε χωρίς κλασσικο δεξί μπακ/χαφ και δεν το εκμεταλλευτήκαμε,ενώ και στην άμυνα είχε θέματα ο αντίπαλος.Θεωρώ πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά στην προετοιμασία του παιχνιδιού.Πράγμα που πρέπει να γίνει στο επόμενο παιχνίδι,αφου με κάθε απώλεια θα γραφτεί το τέλος ενώ με κάθε νίκη θα είσαι πιο κοντά στον στόχο.

Comments
To Top