ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευτυχώς υπάρχει ο Γκεριέ

Λίγο έλειψε να τα χάσει όλα απόψε η ομάδα μας αφού μέχρι το 94΄ήμαστα πίσω στο σκορ με 0-1. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Γκεριέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ και έσωσε τον βαθμό.

Ο αγώνας:

Το ντέρμπι ξεκίνησε με γκολ για τον Απόλλωνα στα 20 δευτερόλεπτα ωστόσο ακυρώθηκε. Ο Μπίσεσβαρ έκανε την κεφαλιά πάσα στον Νταμπό, αυτός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Λόρια που απέκρουσε ασταθώς, και στη συνέχεια ο Γιαννιώτας σκόραρε. Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR και διαφάνηκε ότι ο Νταμπό ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 8′ η Ανόρθωση σκόραρε με διαγώνιο σουτ του Οκριασβίλι ωστόσο το γκολ ελέγχθηκε από το VAR και από τον ίδιο τον Λούκα Σωτηρίου και ακυρώθηκε για φάουλ του Κορρέια στον Πέδρο στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 36′ ο Ντένιτς έκανε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε μόλις έξω σε κόρνερ.

Στο 41′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ, ο Γιούστε έκανε την κεφαλιά ωστόσο ο Βργκοτς επέμβηκε την τελευταία στιγμή και έστειλε κόρνερ.

Με την έναρξη της επανάληψης στο 49′ ήταν η πρώτη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα στην επανάληψη. Ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε στην περιοχή και έκανε και το σουτ όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Η Ανόρθωση άνοιξε το σκορ στο 59′ με τον Οκριασβίλι! Ο Μίχα έδωσε στον Οκριασβίλι ο οποίος σύγκλινε και έκανε το σουτ από διαγώνια θέση από το ύψος της περιοχής στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα του Γιοβάνοβιτς και έκανε το 0-1.

Στο 68′ ο Απόλλωνας έχασε ευκαιρία με τον Ντιγκινί, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως έπεσε σωτήρια και μπλόκαρε ο Λόρια.

Στο 79′ ο Μπένσοπ δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, ωστόσο η μπάλα κόντραρε στον Αρτυματά και έφυγε σε κόρνερ.

Στο 89′ ο Απόλλωνας απείλησε εκ νέου με ένα «κεραυνό» του Ματέι ωστόσο ο Λόρια έπεσε και απέκρουσε σε κόρνερ.

Ακόμη μια καλή φάση για τον Απόλλωνα στο 90′ με σουτ του Ντιγκινί, όμως μπλόκαρε και πάλι ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης.

Στο 94′ ο Απόλλωνας κατάφερε να πετύχει το γκολ που ήθελε. Ήταν η κετέλεση κόρνερ, και ο Γκεριέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 1-1.

Comments
To Top