ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό με Γκεριέ-Νταμπό!

Με τα γκολ των Γκεριέ και Νταμό στο 39′ και 59΄αντίστοιχα, η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ολυμπιακού και έφερε την διαφορά από την Ομόνοια ξανά στο -4.

Στο 2ο λεπτό ο Πίττας από κοντά έκανε την προβολή μετά από σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και σταμάτησε στην γραμμή με τον Μιχαήλ να μαζεύει! Γενικά ο Απόλλωνας μπήκε με διάθεση και πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι. Στο 9ο λεπτό ο Μάντζης έπιασε ένα καλό σουτ, αλλά ο Γιοβάνοβιτς έπεσε και μάζεψε. Στο 21ο λεπτό το σουτ του Παπουνασβίλι κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στο 24ο λεπτό ο Κα πήρε μια προσπάθεια πάνω του αλλά η μπάλα σταμάτησε σε σώματα. 3 λεπτά μετά ο Μάντζης έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη, αλλά ο Γιοβάνοβιτς ήταν σε καλή θέση και απέκρουσε.

Ο Απόλλωνας στο 39ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Είχαμε την εκτέλεση κόρνερ απο τον Μπίσεσβαρ, έγινε η πισινή κεφαλιά του Νταμπό και στο 2ο δοκάρι ο Γκεριέ με κεφαλιά έκανε το 0-1!

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 60ο λεπτό η άμυνα του Ολυμπιακού έκανε λάθος, ο Πέδρο έδωσε στον Νταμπό ο οποίος από κοντά έκανε το 0-2. 12 λεπτά μετά ο Απόλλωνας απείλησε με τον Μπέντσοπ αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Στο 77ο λεπτό μια κεφαλιά του Πίττα πέρασε έξω, ενώ 2 λεπτά μετά ο Χάνι έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γιοβάνοβιτς από πολύ κοντά, στην μεγαλύτερη του ευκαιρία στον αγώνα.

Ολυμπιακός: Μιχαήλ, Κωνσταντινίδης, Γαρουφαλιάς, Μάντζης (65′ Κοστόφ), Γκουστάβο (73′ Χαραλάμπους), Κα (65′ Σαρφό), Ανδρέου Σ, Σωτηρίου (65′ Ψάλτης), Νάνι, Κυριάκου, Χάνι (81′ Ευτυχίδης)

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Ψάλτης, Μανρίκε, Ανδρέου Λ, Ευτυχίδης, Βενιζέλος, Σαρφό, Κοστόφ, Χαραλάμπους

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Πέδρο (81′ Ψύχας), Ρομπέρζ, Γιούστε, Γκεριέρ, Ντένιτς, Χάμπος (81′ Φιλιώτης), Μπίσεσβαρ (52′ Σακέτι), Παπουνασβίλι (52′ Γιαννιώτας), Πίττας, Νταμπό (65′ Μπένσοπ)

Στον πάγκο:  Δημητρίου, Φιλιώτης, Κατελάρης, Μαλεκκίδης, Ψύχας, Φώτη, Σακέτι, Γιαννιώτας, Μπένσοπ

Κίτρινες: –

Comments
To Top