ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση τους στο ντέρμπι

Η ομάδα μας έμεινε στο μηδέν κόντρα στην ΑΕΛ και σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την Ομόνοια, και να περάσει δεύτερη.

Δείτε πως είδε το ντέρμπι ο Νίκος Ανδρονίκου και τα σχόλια του για παίκτες και προπονητή.

Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς: Σωστές τοποθετήσεις στις στατικές και καλές επεμβάσεις στις ελάχιστες προσπάθειες του αντιπάλου.

Ζοάο Πέδρο: Έκανε ισορροπημένο παιχνίδι,κράτησε καλά στην άμυνα και είχε και κάποιες προσπάθειες επιθετικά.

Γιώργος Μαλεκκίδης: Τηρουμένων των αναλογιών τα πήγε καλά,αφού δεν πρέπει να ξεχνούμε πως την περσινή χρονιά αγωνιζόταν ως εξτρέμ στην δεύτερη κατηγορία, ενώ καλέστηκε τον Γενάρη να δώσει λύσεις στον αμυντικό τομέα. Κέρδισε και έχασε μάχες,αλλά ήταν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Σίγουρα χρειάζεται δουλειά και είμαι σίγουρος πως θα την κάνει.

Έκτορ Γιούστε: Εκ διαμέτρου αντίθετα τα δύο παιχνίδια με Αελ. Πολύ καλός στις προσωπικές μονομαχίες και βοήθειες οργανωτικά.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Και ο Γάλλος έκανε καλό παιχνίδι,αφού καθάρισε τις πλείστες φάσεις ενώ ξεκινούσε και το παιχνίδι από πίσω.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Μαχητικός,κάλυψε σωστά τους χώρους και βοήθησε και οργανωτικά.Κέρδισε και έχασε μάχες σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Σάσα Μάρκοβιτς: Τον τελευταίο καιρό είναι ανεβασμένος και το επιβεβαίωσε και χτες, αφού βοηθούσε στην δημιουργία και έτρεχε να καλύψει και ανασταλτικά.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Πήρε πρωτοβουλίες,έψαξε να δημιουργήσει πότε από τα πλάγια,πότε από τον άξονα. Είχε όμως λίγες στιγμές που δεν κατέληξαν στον στόχο.

Ιωάννης Πίττας: Μέσα στις ελάχιστες φάσεις που φτιάξαμε και βοήθησε και τακτικά.

Νικολά Ντιγκινί: Και αυτός είχε τις στιγμές του, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω. Και αυτός βοήθησε ανασταλτικά.

Μπακαλί Νταμπο: Δεν είναι στα καλύτερα του,αλλά έδειξε τι μπορεί να κάνει όταν βρει χώρο.

Εστεπάν Σακέτι: Πέρασε στον αγώνα,έδωσε τις μάχες του,αλλά φαίνεται πως χρειάζεται χρόνο για να μπορεί να ανεβάσει ρυθμό.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Έτρεξε,πίεσε χωρίς μπάλα και σταμάτησε αντεπιθέσεις του αντιπάλου.

Γιάννης Γιαννιώτας: Προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα,αλλά δεν του βγήκαν πολλές φάσεις,λόγω χρόνου.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Με ελάχιστες προσπάθειες,στα τελευταία λεπτά δεν μπορεί να κριθεί.

Γκιόργκι Παπουνασβίλι: Τα ίδια ισχύουν και για τον Γεωργιανό.

Προπονητής: Αγωνίστηκε με 4-4-2 με τους πλάγιους χαφ και τον δεύτερο φορ να αλλάζουν θέσεις.Αμυντικά κράτησε καλά,επιθετικά δεν δημιούργησε και πολλά.Στο δεύτερο θεωρώ πως μπορούσε να κτίσει καλύτερα το παιχνίδι του,με την διαχείρηση των αλλαγών.Φάνηκε να συμβιβάζεται με το Χ.

Αν κερδίσεις τα δύο επόμενα παιχνίδια,ίσως είναι καλό για την οικονομία του πρωταθλήματος,αν δεν φέρεις όμως 6 βαθμούς θα είναι άλλη μια χαμένη ευκαιρία.Η ομάδα φαίνεται να γίνεται συμπαγής πίσω αλλά είναι βέβαιο πως πρέπει να βρεθεί πλάνο και για μπροστά,αφού το γκολ και η νίκη είναι το παν.

Comments
To Top