ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Παρατραβηγμένη πίεση, φτάνουν στα αφτιά των παικτών»

Ο αντιπρόεδρος του σωματείου του Απόλλωνα Μαρίνος Ευσταθίου μίλησε στον Super Sport 104.0, για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και για τη μουρμούρα του κόσμου για τα σκαμπανεβάσματα σε ορισμένα παιχνίδια.

«Δεν νομίζω να πει κάποιος ότι είχαμε μια σταθερή απόδοση, όμως ο Απόλλων είναι εκεί, με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, με καλή αμυντική γραμμή. Είναι παρατραβηγμένη η πίεση που μπαίνει στους παίκτες και την ομάδα, όταν λέμε για σκαμπανεβάσματα. Παλιά το λέγαμε “κοιλιά”. Ο κόσμος και εμείς έχουμε προσδοκίες, γιατί ξέραμε το ρόστερ και την ποιότητα της ομάδας. Οι προσδοκίες φέρνουν ανησυχία, όχι μουρμουρητά. Πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου. Είναι στα πόδια των παικτών και το προπονητή ότι αυτά είναι στο παρελθόν. Ελπίζουμε να κάνουμε παιχνίδι συνεχόμενα με τους ίδιους παίκτες, γιατί όλα αυτά επηρεάζουν. Σίγουρα το γεγονός ότι άρχισε η ομάδα με περισσότερες προσδοκίες προκαλεί μια ανησυχία όταν η ομάδα δεν αποδίδει καλά. Αλλά αυτά που ακούγονται γύρω από την ομάδα δεν της κάνουν καλό. Εγώ το έχω συνηθίσει, είμαι 40 χρόνια στην ομάδα, όμως φτάνουν και στα αφτιά των παικτών και επηρεάζονται, κι αυτό αφορά όλες τις ομάδες που καλούνται να τα διαχειριστούν και αυτά».

Για τον στόχο: «Ο ξεκάθαρος στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα. Ο νέος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου έδειξε ότι ξέρει ποιος είναι ο στόχος, και αυτό το ξέρουν και οι παίκτες. Ο κ. Πετράκης δεν νομίζω να έδειξε ότι είναι άνθρωπος που αποφεύγει να δώσει εξηγήσεις».

Το παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην πρεμιέρα των πλέι οφ: «Θα πάμε για τη νίκη. Ξεκάθαρα. Όσα παιχνίδια έμειναν είναι πολύ σημαντικά, άρα αυτό που ισχύει για το παιχνίδι της Δευτέρας, που ίσως να είναι λίγο πιο σημαντικό από τα υπόλοιπα αφού θα είναι το πρώτο των πλέι οφ, ισχύει και για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Ο Απόλλων έδειξε ότι εάν βρεθεί στη μέρα του δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο».

Comments
To Top