ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση τους με Ένωση

Νικηφόρος ήταν ο τελευταίος αγώνας της ομάδα μας για τον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος κόντρα στην Ένωση.

Δείτε πως αναλύει την απόδοση των ποδοσφαιριστών ο Νίκος Ανδρονίκου στο Apollon365.

Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς: Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα για να δείξει πράγματα,ούτε σε κανονική ροή,ούτε σε στατικές φάσεις.

Ζοάο Πέδρο: Κράτησε την θέση του αμυντικά,δεν κινδύνεψε αλλά επιθετικά δεν είχε αρκετές προσπάθειες.

Γιώργος Βασιλείου: Τα ίδια ισχύουν για τον Βασιλείου,που αμυντικά έκανε τα απολύτως απαραίτητα,αλλά επιθετικά δεν φάνηκε και πολύ.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Τηρουμένων των αναλογιών τα πήγε καλά,ειδικά και μετά από την κίτρινη που δέχτηκε νωρίς.Είναι φανερό όμως πως δεν είναι η θέση του,παρόλο που έκανε καλή εμφάνιση αφού βοήθησε και δημιουργικά.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Όπως προανάφερα,δεν δεχτήκαμε ιδιαίτερη πίεση.Βοήθησε στο “χτίσιμο” του παιχνιδιού.

Εστεπάν Σακέτι: Έτρεξε,έκλεισε χώρους και έκλεψε μπάλες,αλλά έδειξε επηρεασμένος από την αποχή.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Στο κομμάτι της άμυνας πήγε αρκετά καλά,δημιουργικά όμως δεν βοήθησε πολύ.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Πήρε προσπάθειες,αλλά τον είχαν και πάλι καλά κλεισμένο. Δεν ξέρω αν κατατοπίστηκε σωστά για το που ήρθε και γιατί. Η άποψη μου είναι πως πρέπει να του διευκρινιστεί πως ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα και όχι για να το πάρει μόνος του. Βέβαια αυτό πρέπει να το κατανοήσουν όλοι. Στο τέλος της ημέρας έγραψε μια ασίστ,όχι όμως στην ροή αγώνα.

Γκεόργκι Παπουνασβίλι: Πήρε προσπάθειες,δοκίμασε για τελικές αλλά πάντα κάτι έλειπε. Πάντως δεν μ φαίνεται για πλάγιος,αλλά για εκεί προορίζεται.

Ιωάννης Πίττας: Την περισσότερη ώρα αγωνίστηκε σαν δεύτερος επιθετικός,πράγμα που δεν βγήκε αφού μάλλον δεν κατέγραψε τελική.

Μπακαλί Νταμπό: Το 99% φώναζε γιατί δεν ξεκινά. Σίγουρα του λείπει ρυθμός,έδειξε όμως πως μόνος του δεν γέμισε την περιοχή.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Μπήκε νωρίς αυτή την φορά και έδειξε πως το θέλει. Κερδίζει παλικαρίσια το πέναλτι, αφού στέκεται άτυχος στο δοκάρι,και παρόλη την αποχή του από το σκοράρισμα, διαθέτει τα “κότσια” να πάρει την μπάλα και να εκτελέσει ένα άψογο πέναλτι.

Σάσα Μάρκοβιτς: Πήρε πρωτοβουλίες,βοήθησε την ομάδα να ανέβει πιο ψηλά και να ασκήσει περισσότερη πίεση.

Ντόναλντ Γκεριέρ: Σκόραρε στο ντεπούτο του,έδειξε επιθετικά στοιχεία,αλλά και μερικώς άναρχο παιχνίδι. Αμυντικά θα πρέπει να μπει σε πιο “ήρεμα” καλούπια.

Φλορεντίν Ματέι: Μπήκε και έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε. Κράτησε μπάλα,έσπασε ρυθμό και βοήθησε πολύ στην διατήρηση του προβαδίσματος.

Προπονητής:4-2-3-1 που πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε 4-4-2 χωρίς όμως να “ταιριάζει” στους ποδοσφαιριστές που ήταν μέσα.Αμυντικά δεν κινδυνέψαμε,επιθετικά όμως δεν βρήκαμε πολλούς χώρους ή τρόπους να φτιάξουμε πολλές φάσεις.Στο δεύτερο ήταν πιο ισορροπημενη η ομάδα μετά τις αλλαγές,αφού ο Μπέντσοπ έδωσε όγκο και γέμισε την περιοχή, ο Μάρκοβιτς “προχώρησε” την ομάδα ένα βήμα μπροστά και ο Γκεριέρ έδωσε επιλογή και από αριστερά.Σωστή η διαχείρηση και προς το τέλος με την χρησιμοποίηση Ματέι που κράτησε μπάλα. Θα συμφωνήσω μαζί του,πως υπάρχει συσσωρευμένη πίεση και αυτό βγαίνει μέσα από τα πολλά χρόνια ανομβρίας.Την μια βδομάδα είμαστε πρωταθλητές,την άλλη ούτε 5οι..Ο ίδιος όμως καλείται να μας παρουσιάσει μια ανοδική πορεία και όχι ένα ακανόνιστο καρδιογράφημα και αυτό δεν μεταφράζεται σε 10 σερί νίκες στα μπαράζ,αλλά 10 σερί αγώνες που θα δείχνουν πως το πιστεύεις,που θα δείχνουν πως αδικήσε στο σκορ ακόμη κι αν χάσεις,που θα δείχνουν πως τα έδωσες όλα..

Comments
To Top