ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Υπάρχει πίεση στους παίκτες για το πρωτάθλημα»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας μας Γιάννη Πετράκη μετά την νίκη κόντρα στην Ένωση.

Αναλυτικά:

“Κάναμε μια πάρα πολύ σπουδαία, σημαντική και δύσκολη νίκη. Θέλω να πω ένα μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια και την πολύ καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε μια από τις πιο πειστικές εμφανίσεις με μια ομάδα που έπαιζε πίσω. Φτιάξαμε αρκετές προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να κάνουμε γκολ. Οι παίκτες αξίζουν πραγματικά μπράβο. Το παιχνίδι τέλειωσε για εμάς, από αύριο το μυαλό μας είναι στα πλέιοφς”.

Ξεκινάτε εκτός έδρας με την Ανόρθωση. Που θεωρείτε ότι μπορεί να κριθεί το παιχνίδι; “Εγώ είμαι πρώτη χρονιά στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο με οποιαδήποτε αντίπαλο, πόσο μάλλον τώρα στα πλέιοφ που είναι οι έξι καλύτερες. Όλα τα παιχνίδια θα έχουν ψηλό βαθμό δυσκολίας. Με ηρεμία θα δούμε ένα ένα τα παιχνίδια και θα δουλέψουμε σκληρά”

Απόψε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο μεσοεπιθετικά φαινόταν να υπήρχε κάποιο μπέρδεμα ανάμεσα στους παίκτες… “Μην ξεχνάτε πως η ομάδα μας έχει αρκετά χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα. Υπάρχει μια συσσωρευμένη πίεση. Δημιουργεί μια πίεση σε αυτούς που καλούνται να βγάλουν τα κάστανα απ’ την φωτιά, δηλαδή τους παίκτες. Όντως είχαμε κάποιες βεβιασμένες προσπάθειες”.

Comments
To Top