ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Καθαρή ευθύνη Πετράκη η ήττα”

Την άποψή του για τον Απόλλωνα, αλλά και το τρέχον πρωτάθλημα, κατέθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Γιώργος Ιωσηφίδης στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Αναλυτικά:

Για τον Απόλλωνα: «Την ευθύνη απόλυτα για την ήττα την φέρει ο προπονητής. Ήταν ένα παιχνίδι που φάνηκε πως η ΑΕΛ ήταν πιο έτοιμη. Η δεύτερη ευκαιρία στον Πετράκη είναι καθαρά θέμα της διοίκησης. Έχει πολλά προβλήματα ο Απόλλωνας, θέλει πολλά περισσότερα για να γίνει πιο ανταγωνιστικός και πιο δημιουργικός. Ξέρει τους παίκτες ο Πετράκης, η ενίσχυση έγινε με βάσει τις υποδείξεις του. Το θέμα είναι να επιλέξει τους καλύτερους στις κατάλληλες θέσεις. Λείπει η συνοχή και η επικοινωνία στις γραμμές. Ο κάθε Απολλωνίστας θέλει να βλέπει την ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα με καλό ποδόσφαιρο. Θέλει ένα ξύπνημα ο Απόλλωνας.Ένας έμπειρος προπονητής πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση σε γενικότερο βαθμό. Όταν έχεις πολλές επιλογές, θα πρέπει να επιλέξεις τους καλύτερους που αντέχουν την πίεση».

Για το πρωτάθλημα: «Τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Έχουν και οι τέσσερις ομάδες δυνατότητες με ποιοτικά ρόστερ. Θα μετρήσει η ομάδα που θα είναι πιο συνεπής στα μεταξύ τους παιχνίδια. Θα γίνει ένα πολύ καλό τέλος στο πρωτάθλημα και ο καλύτερος, ή ο πιο τυχερός θα το κερδίσει. Είναι μικρές οι διαφορές, όλοι είναι κοντά. Ίσως μετά την 26η αγωνιστική, να φανούν αν θα υπάρχουν διαφορές ή όχι».

Comments
To Top