ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα όνειρα όλων μας, να γίνουν εφιάλτες για τους…άλλους

Έπόμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα.

Σημαδιακό παιχνίδι αφού στο πρώτο μεταξύ μας, μας κέρδισε. Τώρα καλούμαστε να κερδίσουμε και να διατηρηθούμε στην κορυφή.

Η ομάδα φαίνεται να ρολάρει και να ανεβάζει στροφές, φαίνεται να μπαίνει σε περίοδο φορμαρίσματος και είναι σημαντικό να έχει την στήριξη από τον κόσμο της. Ξέρετε είναι εύκολο να κρίνουμε όμως από τις 4 ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, εμείς συμπεριφερόμαστε λες και δεν είμαστε ζυμωμένοι σε αυτή την κούρσα, που τα προηγούμενα χρόνια κατέληξε σε κούρσα αποτυχίας.

Ναι ξέρω όποιος καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, αλλά η ομάδα χρειάζεται στήριξη, χειροκρότημα, ένα χτύπημα στην πλάτη σε μια δύσκολη στιγμή.

Τα προβλήματα ήταν και είναι γνωστά, όμως ποδοσφαιριστές όπως ο Πίττας που έβαλε 11 τέρματα, ο Χάμπος που ταλαιπωρήθηκε και προσπαθεί να βρει τα πόδια του,ο Δημητρίου που από τα 3 παιχνίδια τον χρόνο,κάνει ξαφνικά πρωταθλητισμό,ο Μαλεκίδης από ομάδες της κάτω ζώνης μπαίνει στα βαθιά.

Απαραίτητος, ακόμη και αυτός ο Μπίσεσβαρ που τους προηγούμενους μήνες ήταν στην αμφισβήτηση από την ομάδα του που τον έκανε πρωταθλήτρια, ήρθε και πρέπει να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας, ακόμη ακόμη και ο προπονητής που όταν έκατσε στον πάγκο έπρεπε να νικήσει πρώτα το φάντασμα του αγαπητού σχεδόν σε όλους Σοφρώνη, και μετά κάποιον αγώνα, όλοι αυτοί λοιπόν χρειάζονται εμάς, γιατί πουθενά δεν θα διαβάσουν πως παίζουν καλύτερα από τους άλλους κι ας έχουν την καλύτερη επίθεση, πουθενά δεν θα διαβάσουν πως φτιάχνουν τις πιο πολλές φάσεις,πουθενά δεν θα διαβάσουν πως στις ελάχιστες φάσεις που μας κάνει ο αντίπαλος, δεχόμαστε γκολ και πως στατιστικά και ποδοσφαιρικά μέσα από την δουλειά αυτό θα διορθωθεί.

Αντίθετα θα διαβάσει για την κούραση σε άλλους λόγω Ευρώπης,για τον πρωταθλητισμό με χαμηλό μπάτζετ και για τον πρωταθλητισμό ελέω προπονητή και κάρματος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι πιο ζυμωμένοι την δεδομένη στιγμή στον πρωταθλητισμό είμαστε εμείς και είμαστε υπόχρεοι να οδηγήσουμε το καράβι σε ήρεμα νερά για να μπορέσει να αναπτύξει ταχύτητα,για να γίνεται το 1-0,3-0 και όχι 1-1 για να “μεγαλώσουμε” τα γκολπόστ για τους ποδοσφαιριστές μας και όχι να τα κάνουμε εμείς οι ίδιοι σπιρτόκουτα για αυτούς.

Να τους βοηθήσουμε τα όνειρα όλων μας, να γίνουν εφιάλτες για τους…άλλους.

Comments
To Top