ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΘΡΥΛΙΚΗ νίκη κόντρα σε όλους και όλα!

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας κόντρα στο ΑΠΟΕΛ με 1-0 με γκολ του Γιάννη Πίττα. Ο ΘΡΥΛΟΣ πάτησε ξανά κορυφή με 3 πόντους διαφορά από την δεύτερη θέση.

Τεράστια λάθος από τον διαιτητή και VAR αφού ακύρωσαν πέναλτι.

Ο αγώνας:

Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, είχε την κατοχή και τις φάσεις για να σκοράρει αλλά δεν τις αξιοποίησε. Ειδικά ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είχε δύο πολύ καλές φάσεις για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 35′ έκανε ωραία ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ, με τον Σίλβα να αποκρούει ασταθώς και τον Πίττα στο ριμπάουντ να μην μπορεί να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Ήταν πάντως οφσάιντ ο Πίττας. Δύο λεπτά αργότερα, νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μπίσεσβαρ που μετά από κόρνερ έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα έξω.

Ακίνδυνο το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και να βγάλει καλές επιθέσεις

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ΑΠΟΕΛ είχε καλό ξεκίνημα προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις, όμως σταδιακά ανέλαβε την πρωτοβουλία ο Απόλλωνας και είχε δύο καλές φάσεις με σουτ του Παπουνασβίλι στο 57′ και στο 60′.

Ο Απόλλωνας έλεγξε τον ρυθμό και έφτιαξε αρκετές τελικές για να σκοράρει, και τελικά η υπεροχή του καρποφόρησε στο 73′ με το πλασέ του Πίττα, ο οποίος απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο τον Ενσούε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το ΑΠΟΕλ προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσει όμως δεν τα κατάφερε.

Απόλλων: Δημητρίου, Πέδρο, Μαλεκκίδης, Ρομπέρζ, Γιούστε, Χάμπος (66′ Γιαννιώτας), Μάρκοβιτς (92′ Ντένιτς), Παπουνασβίλι (66′ Ματέι), Μπίσεσβαρ (88′ Ψύχας), Πίττας, Ντιγκινί (92′ Μπένσοπ)

Comments
To Top