ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη και παραμονή στην κορυφή

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτέλεσμα έδωσε ο Property Gallery Απόλλων, καθώς κέρδισε με 3-1 την Ανόρθωση στο κλειστό μας γήπεδο. Μία νίκη, που μας διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες, με την ομάδα μας να «καθαρίζει» με συνοπτικές διαδικασίες τα πρώτα σετ, αλλά η συνέχεια ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι.

Η Ανόρθωση πήρε το 3ο σετ, με τις «Αμαζόνες» μας να αντιδρούν και να κερδίζουν το τέταρτο σετ και το παιχνίδι με 3-1.Με τη νίκη αυτή, ο Property Gallery Απόλλων έφτασε τους 30 βαθμούς, με την ΑΕΛ να ακολουθεί με 27 και την Ολυμπιάδα με 24, με τις δύο ομάδες να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό που αναβλήθηκε σήμερα, λόγω θετικών κρουσμάτων στην ΑΕΛ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αναβλήθηκε και ο δικός μας αγώνας με την ΑΕΛ, που ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη εβδομάδα, για τον ίδιο λόγο.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Ventura, Lavruk, Κωνσταντίνου, Λάμπρου, Ιορδάνους, Perez – Λίμπερο 1: Χριστοφόρου, Λίμπερο 2: Ζακχαίου. – Αλλαγές: Σιμανόφσκι.

Comments
To Top