ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H απόδοση τους κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα

H ομάδα μας απώλεσε δύο βαθμούς κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, όμως παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Νίκος Ανδρονίκου γράφει για την απόδοση των ποδοσφαιριστών στον χθεσινό αγώνα.

Δημήτρης Δημητρίου: Έβγαλε 2 φάσεις που δεν έβγαιναν,άσχετο αν η μια εκ των υστέρων ήταν “οφσαιντ” και δέχτηκε το γκολ από τετ α τετ.Συνεχίζει την δουλειά που του ανατέθηκε,χωρίς να ήταν έτοιμος και μέχρι στιγμής δεν έκανε το μεγάλο λάθος.

Γιώργος Βασιλείου: Το πάθος από τον εκνευρισμό μια στιγμή.Λάθος αντίδραση και κόκκινη. Χρειάζεται Η-ΡΕ-ΜΙ-Α ο πρωταθλητισμός.

Ζοάο Πέδρο: Ανεβασμένος,έδωσε αρκετές πάσες που δυστυχώς δεν έγιναν γκολ.Σωστός και αμυντικά.

Έκτορ Γιούστε: Δεν είναι σε καλό φεγγάρι, συνέχισε τα λάθη από το ματς με Ολυμπιακό.Χρειάζεται πιο πολύ συγκέντρωση.

Φάνος Κατελάρης: Γενικά τα πήγε καλά,είχε όμως λάθος τοποθέτηση στην φάση του γκολ.

Σάσα Μάρκοβιτς: Έτρεξε, προσπάθησε,έχασε ένα άχαστο.Χρειάζεται να ανέβει για να βοηθήσει την ομάδα.

Ντζόρτζε Ντενιτς: Είχε και αυτός καλή αμυντική παρουσία με αρκετά τρεξίματα και αλληλοκαλύψεις, αλλά είχε αρκετά κενά διαστήματα στο επιθετικό κομμάτι.

Γκιόργκι Παπουνασβίλι: Πήρε προσπάθειες,βρέθηκε κοντά στο γκολ και έδινε και βοήθειες πίσω. Πολύ καλή παρουσία για πρώτο παιχνίδι.

Γιάννης Γιαννιώτας: Ξεκίνησε φουριόζος,συνδυάστηκε με Πέδρο και έβγαλε φάσεις,αλλά χάθηκε στην συνέχεια.Χωρίς αυτόν όμως δεν βγήκαν μετά φάσεις.

Ιωάννης Πίττας: Για ακόμα ένα παιχνίδι, ήταν σημείο αναφοράς. Τρίτο συνεχόμενο δοκάρι και μια δυο φάσεις που του γύρισε την πλάτη η τύχη. Θεωρώ πως τώρα που ήρθαν κι άλλοι εκεί γύρω και θα έχει ανάσες,θα βοηθήσει ακόμη πιο πολύ.

Νικολά Ντιγκινί: Σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και είχε άλλες 2 τουλάχιστον ευκαιρίες να χριστεί σκόρερ. Καλή εμφάνιση από τον Γάλλο.

Φλορεντιν Ματέι: Μπήκε στην φυσική του θέση,προσπάθησε αλλά από την αποβολή και μετά ακολούθησε άλλο ρόλο.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Μπήκε σαν σέντερ μπακ και ήταν φιλότιμος.Έκανε τα βασικά και δεν κινδυνέψαμε.

Πέτρος Ψύχας: Αγωνίστηκε σαν αριστερό μπακ και έπαιξε μεστά και ώριμα για το άγνωστο της θέσης.

Προπονητής: Βγήκε με 4-2-3-1 είχε τον έλεγχο του αγώνα.Δεν μπήκε το δεύτερο γκολ από ατυχία και δέχτηκε το γκολ από απομάκρυνση του αντίπαλου τερματοφύλακα και λάθος της όλης αμυντικής λειτουργίας.Μετά την κόκκινη δεν κινδύνεψε καθόλου,αλλά δεν έφτιαξε και τις προυποθέσεις για το γκολ της νίκης.Η ομάδα χρειάζεται μεγάλη και καθαρή νίκη ψυχολογίας και την ερχόμενη αγωνιστική,υπάρχει η ευκαιρία.Πλέον με ένα αγώνα κάθε βδομάδα,με καθαρό μυαλό και ξεκούραστα πόδια,η ομάδα πρέπει να δείξει την επιθετική της ποιότητα,έστω και αν έχει περιορισμένες επιλογές στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Comments
To Top