ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός έδρας ισοπαλία

Η ομάδα μας έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Σαλαμίνα και είδε την διαφορά από την δεύτερη Ομόνοια να μειώνεται στον 1 βαθμό.

Ο Ντιγκινί με πέναλτι άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Ισοφάρισαν στο 69΄οι γηπεδούχοι.

Κόκκινη κάρτα στον Βασιλείου στο 79′.

Ο αγώνας:

O Απόλλωνας είχε την κατοχή και την υπεροχή από το πρώτο λεπτό και δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους με ένα σουτ του Ντιγκινί στο 6′. Λίγα λεπτά αργότερα ο Παπουνασβίλι βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας όμως η κεφαλιά του πέρασε έξω.

H εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και στο 39΄ο Απόλλωνας κερδίζει πέναλτι για χέρι του Νικολάου στην περιοχή, μετά από προβολή του Γιαννιώτα και αφού ο Βασίλης Δημητρίου είδε την φάση στο VAR.

Ο Ντιγκινί ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Βεσελόφσκι και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 1-0.

Β΄ ημίχρονο:

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλωνας απείλησε δις. Στο 51΄το γυριστό του Πίττα κτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Βεσελόφσκι, στρώθηκε στον Ντιγκινί ο οποίος πλάσαρε τον Βεσελόφσκι από κοντά, ο Πολωνός έδιωξε ενστικτωδός σε κόρνερ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Πίττας πήρε την μπαλιά από τον Πέδρο, έκανε το σου μέσα από την περιοχή με την μπάλα να κτυπά για δεύτερη φορά στο αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η Νέα Σαλαμίνα απείλησε με μία κεφαλιά του Χριστοφόρου  μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρένο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είδαν τα πλασέ των Γιούστε και Βασιλείου να σταματούν διαδοχικά σε σώματα αμυνόμενων, και να χάνουν τεράστια ευκαιρία για δεύτερο γκολ.

Στην επόμενη φάση, μετά από γέμισμα του τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας, ο Βάγκνερ έπιασε την κεφαλιά στον χώρο του κέντρου και έβγαλε τον Ντανίλο τετ α τετ με τον Δημητρίου, ο Βραζιλιάνος πρόλαβε και τον Κατελάρη πλασάροντας σωστά για το 1-1.

Στο 69΄μετά από φάουλ του Μπρένο ο Χριστοφόρου βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, έπιασε το βολέ όμως η μπάλα κτύπησε στον αντίπαλο κίπερ και πέρασε κόρνερ.

Στο 79΄ ο Απόλλωνας έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Γιώργος Βασιλείου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, μετά από επέμβαση του VAR.

Δεν άλλαξε κάτι στα τελευταία λεπτά και οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Comments
To Top