ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετράκης για αποκλεισμό και Μπισεσβάρ

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδα μας Γιάννη Πετράκη μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο.

«Στα παιχνίδια νοκ άουτ νομίζω ότι σημαντικό ρόλο παίζουν οι στιγμές. Η στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε το πρώτο γκολ και το timing έδωσε ένα αβαντάζ στην αντίπαλη ομάδα. Νομίζω το πρώτο ημίχρονο παρόλο που είχαμε τον έλεγχο δεν μπορέσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι. Όμως ελέγχαμε αμυντικά μόνο από στατικές φάσεις ο ΑΠΟΕΛ μας απείλησε.

Το δεύτερο ημίχρονο φτιάξαμε την εικόνα μας, ισοφαρίσαμε, ελέγχαμε το γκολ και ο ΑΠΟΕΛ στη μοναδική φάση που έκανε κατάφερε να σκοράρει και έκρινε το παιχνίδι. Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξε ο ποδοσφαιριστής που έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο.

Σαν εικόνα και παρουσία το αποτελέσματα αδικεί την ομάδα μας γιατί θεωρώ ήμασταν καλύτεροι συνολικά. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, η εστίαση μας πλέον στο πρωτάθλημα και αρχής γενομένης στο παιχνίδι της Κυριακής».

Για τη μετεγγραφή Μπίσεσβαρ και πότε θα τον υπολογίζει: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί αυτός ο παίκτης έδωσε διαπιστευτήρια τόσα χρόνια και σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας. Τώρα, πότε θα μπορεί να είναι στη διάθεση μας δεν το ξέρω ακόμα. Ελπίζω να είναι την Κυριακή μαζί μας».

Comments
To Top