ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετράκης: «Θέλουμε ενίσχυση 100%»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό:

Για τον αγώνα: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και τη σημαντική νίκη που πέτυχαν. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες εμείς, είχε και ο Ολυμπιακός. Στο δεύτερο ημίχρονο αν εξαιρέσω το τελευταίο δεκάλεπτο ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι. Πετύχαμε και άλλο γκολ, είχαμε και άλλες ευκαιρίες και ήμασταν όπως θέλουμε να είμαστε. Στο τέλος βρήκε το γκολ ο Ολυμπιακός και προκλήθηκε μια αναστάτωση. Το μυαλό μας από τώρα είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης».

Για τον Σάλαϊ: «Την πολιτική του σωματείου όταν έχει οικονομικά συμφέροντα δεν την καθορίζω εγώ. Αλλά και εγώ σαν προπονητής δεν στέρησα ποτέ σε κάποιον την ευκαιρία. Η Φενέρ είναι σκαλοπάτι για να πάει ακόμη πιο ψηλά. Τώρα για την αντικατάσταση του, είμαστε καθημερινά στο ψάξιμο για βρούμε αυτόν ή αυτούς που θα τον αντικαταστήσουν».

Για την ενίσχυση: «Και εγώ απ’ την μεριά μου θέλω βάθος και είναι απόλυτα λογικό. Έχουμε όμως μόνο τέσσερις μεταγραφές και πρέπει να έρθουν αυτοί που πρέπει. Θα ήθελα απ’ την πρώτη του Γενάρη τους παίκτες. Υπάρχει για παράδειγμα παίκτης που του λέμε απ’ την αρχή, μας λέει θα απαντήσω σε δέκα μέρες και μετά λέει όχι. Πιστεύω στους παίκτες μου και προχωράμε. Ψάχνουμε με υπομονή για να βρούμε αυτούς που πραγματικά θέλουμε».

Για τον Ψύχα: «Να πω κάτι που ίσως δεν πρέπει να το πω. Στο παρελθόν όποτε είχα ένα παιδί το οποίο ήταν έτοιμο έδινα ευκαιρία. Είναι το νούμερο 1 για να δώσω ευκαιρία. Ο Ψύχας είναι στην ομάδα και τον πιστεύω αλλά πρέπει απ’ την καθημερινότητα να πείσει για την ευκαιρία».

Για τον Αγκίρε: «Έχει κάποιο πρόβλημα και δεν το ξεπέρασε ακόμη»

Comments
To Top