ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση τους κόντρα στον Εθνικό

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδας μας στο Δασάκι με 4αρα!

Ο Νίκος Ανδρονίκου γραφεί για την απόδοση των ποδοσφαιριστών και δίνει το σχόλιο του για τον Γιάννη Πετράκη.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Δημητρίου: Δεν κινδύνεψε πολύ αφού δεν κατέγραψε πάνω από 2,3 τελικές ο αντίπαλος.Προσωπικά θεωρώ πως δεν φέρει ευθύνη στο γκολ αφού η μπάλα άλλαξε πορεία και ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα.Είναι από τις αποκρούσεις που αν γίνουν συνοδεύονται από την λέξη “ενστικτωδώς”.

Αντρέας Παναγιώτου: Καλή εμφάνιση από τον Φιλιώτη.Καλός αμυντικά,με αρκετά ανεβάσματα με ή χωρίς μπάλα. Συμμετέχει στο πρώτο γκολ,είναι παρών στο τρίτο και δίνει επιλογές στους συμπαίκτες του.

Αττίλα Σάλαι: Παίζει αρκετά καλά την θέση για άλλο ένα παιχνίδι.Δεν κινδύνεψε αμυντικά αν και ο αντίπαλος του είχε ταχύτητα.Σκοράρει το δεύτερο γκολ και λογικά(από την περιγραφή) συμβάλει στην φάση του πέναλτι.Άλλη μια καλή εμφάνιση.

Έκτορ Γιούστε: Ουσιαστικός για ακόμη ένα παιχνίδι,έκλεισε τους χώρους στο τετράγωνο μας και δεν άφησε να δημιουργηθούν προβλήματα.

Φάνος Κατελάρης: Πρόσθεσε άλλη μια καλή εμφάνιση,αυτή την φορά στην θέση του κεντρικού αμυντικού.Ψύχραιμος και ώριμος με σωστές τοποθετήσεις έκοψε αρκετές φάσεις στην αρχή της δημιουργίας τους.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Καλή εμφάνιση από τον Χάμπο,που κράτησε την θέση του και έκανε ένα ισσοροπημένο παιχνίδι. Πήρε συνεχόμενα παιχνίδια και δεν θα αργήσει να κάνει και εμφανίσεις από τα παλιά.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Μετά από καιρό ήταν ουσιαστικό,με συμμετοχή στο παιχνίδι,τόσο με τα τρεξίματα του,αλλά και επιθετικά αφού κάνει κινήσεις στον χώρο.Δίνει και την ασίστ στο δεύτερο γκολ.

Φλορεντίν Ματέι: Γκολ από πέναλτι, συμμετοχή στο πρώτο γκολ και αρκετές πρωτοβουλίες στο παιχνίδι.Άλλη μια καλή εμφάνιση.

Σέργκε Γκακπέ: Πήρε πρωτοβουλίες,δημιούργησε φάσεις και ήταν μέσα στο τρίτο γκολ. Είχε καλή εμφάνιση και έδωσε πράγματα στην ομάδα.

Ιωάννης Πίττας: ‘Ενατο γκολ,2 στο χτεσινό με αρκετές πρωτοβουλίες μπροστά και σωστός τακτικά στο αμυντικό κομμάτι. Συνεχίζει σε ψηλές πτήσεις κι αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Το να συνεχίσει ταπεινά και προσγειωμένα θα είναι το κλειδί στην πορεία.

Μπακαλί Νταμπό: Πήρε παιχνίδι πάνω του, έκανε τις προσπάθειες του αλλά δεν του βγήκαν .Χρειάζεται ένα γκολ και είναι θέμα χρόνου να το βρει και να ανέβει κι άλλο.

Ζοάο Πέδρο: Μπήκε και έπαιξε σε χαμηλό τέμπο. Θα μπορούσε σε μια φάση να δώσει μια εύκολη ασίστ αλλά βιάστηκε.Δεν παράλειψε όμως να βελτιώσει τα στατιστικά του,αφού το έκανε στο 4ο γκολ.

Γιώργος Βασιλείου: Μπήκε για να κλείσει την αριστερή πλευρά και να κάνει τα απολύτως απαραίτητα,όπως και τα έκανε. Νικολά Ντιγκινί:κι ο Γάλλος μπήκε για να μοιράσει τον χρόνο με Νταμπό και έκανε παιχνίδι διαχείρησης ειδικά μετά το 1-3.

Πέτρος Ψύχας: Πήρε χρόνο συμμετοχής,ξέρει μπάλα και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει αφού είναι ποιοτικός ειδικά με την μπάλα στα πόδια.

Γκιόργκι Παπουνασβίλι: Ζήτησε μπάλα πήρε 2,3 προσπάθειες και έδειξε πως είναι γνώστης. Καθρέφτης όμως το γήπεδο και η διάρκεια.

Προπονητής: ‘Εβγαλε την ομάδα με 4-2-3-1 και προσπάθησε να συνδιάσει το αποτέλεσμα,τις απουσίες αλλά και την διαχείρηση των συνεχόμενων αγώνων.Πέτυχε διάνα με μια μάλιστα καλή εμφάνιση και ένα καθαρό σκορ.Αν κρίνω δε και από τα σχόλια των αθλητικογράφων που ήταν κοντά στον πάγκο,οι ποδοσφαιριστές αποτύπωσαν τις οδηγίες του στο πρώτο γκολ.Πολύ καλή διαχείρηση την οποία πιστώνεται πριν και κατά την διάρκεια.Με κάποιες σωστές προσθήκες(που πρέπει να γίνουν) θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τους στόχους και με καλό ποδόσφαιρο,όντας η καλύτερη επίθεση και με διαφορά.

Comments
To Top