ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφή τίτλου, με Βενεζουελάνα διεθνή

Ο Property Gallery Απόλλων είναι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει στον κόσμο της ομάδας μας, αλλά και γενικά στο φίλαθλο κοινό της πετόσφαιρας, την συμφωνία με την Χοσέ Μαρία Πέρες.

Πρόκειται για 32χρονη Βενεζουελάνα διεθνή, η οποία έχει πολλές παραστάσεις στην καριέρα της, τόσο σε ομαδικό, αλλά και Εθνικό επίπεδο, καθώς σε όλα τα χρόνια της καριέρας της είναι βασικό στέλεχος της Εθνική ομάδας της πατρίδας της, όπου αγωνίστηκε σε μεγάλες διοργανώσεις.

Εκτός από την πατρίδα της, έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Πολωνίας, Φιλανδίας, Ινδονησίας, ενώ μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στην Ζάμαλεκ της Αιγύπτου.

Επίσης, η Μαρία Πέρες έχει αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο και συγκεκριμένα πριν από μία δεκαετία, φορώντας την φανέλα της ΑΕΛ.

Να σημειώσουμε ότι βρίσκεται στην Κύπρο από τις αρχές του περασμένου μήνα και έχει ενταχθεί ήδη στην ομάδα μας, αφού έχει περάσει όλα μέτρα που προνοεί το πρωτόκολλο υγείας.

Η Χοσέ Μαρία Πέρες θα αντικαταστήσει την Ρομάνα Κρίσκοβα, η οποία αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μας και επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε και δημόσια.

Καλωσορίζουμε λοιπόν την Μαρία στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Comments
To Top