ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση τους κόντρα στην Ανόρθωση

Η ομάδα μας πέτυχε σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Ανόρθωση και παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογία.

Πάμε να δούμε ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές και ποιοι υστέρησαν από την χθεσινή επιτυχία.

Γράφει ο Νίκος Ανδρονίκου..

Δημήτρης Δημητρίου: Δεν φέρει ευθύνη στα δύο γκολ που δέχεται, αντιθέτως κρατά με καθοριστικές επεμβάσεις το 0-2 και δίνει το έναυσμα για την ανατροπή.

Ζοάο Πέδρο: Μέτρια απόδοση στο πρώτο, ίσως και η καλύτερη του εμφάνιση την φετινή χρονιά, αφού δεν άφησε τον αντίπαλο του να ανεβεί,ενώ πλαγιοκοπούσε συνεχώς, δίνοντας και μια ασσίστ.

Αττίλα Σάλαι: Πολλά προβλήματα από την πλευρά του,ειδικά όταν έβγαιναν “μπαλιές” στην πλάτη του, πράγμα που πρέπει να προσεχθεί, αφού δημιουργήθηκαν καταστάσεις από τον αντίπαλο του.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Άσχημο παιχνίδι από τον Ρομπέρζ που διαβάζει λάθος την πρώτη φάση και βγαίνει νωθρά στο δεύτερο γκολ. Βελτιωμένος στο δεύτερο, χωρίς όμως να φτάσει στα επίπεδα που μπορεί.

Έκτορ Γιούστε: Ήταν κι αυτός μέσα στο λάθος για το πρώτο γκολ,είχε και κάποια ατομικά λάθη.Ανέβηκε το δεύτερο και βοήθησε και οργανωτικά.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Κακό πρώτο,πολύ καλό δεύτερο ,μένοντας ψηλά και κλείνοντας χώρους και κερδίζοντας μπάλες.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Δεν πήρε καθόλου πρωτοβουλίες και ήταν εξαφανισμένος σε όλη την διάρκεια που αγωνίστηκε.

Φλορεντίν Ματέι: Δεν πήγε η μπάλα μπροστά και δεν δημιούργησε. Πέρασε πιο πίσω,πήρε πρωτοβουλίες, σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης και ανέβασε πολύ την απόδοση του.

Γιάννης Γιαννιώτας: Προσπάθησε και το πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν μόνος,συνέχισε να παίρνει πρωτοβουλίες και έφτιαξαν αρκετές φάσεις με τον Πέδρο και σε μια από αυτή ήρθε το δεύτερο γκολ. Πολύ καλός και τακτικά.

Ιωάννης Πίττας: Δεν βρήκε πολλές φάσεις,ήταν όμως μέσα στο παιχνίδι και βοήθησε και αμυντικά.

Νικολά Ντιγκινί: Σκόραρε 2 γκολ,με το πρώτο να είναι και πολύ όμορφο. Δεν πήγε η μπάλα κοντά του, αλλά στο δεύτερο ήταν μέσα στις φάσεις και δημιούργησε προβλήματα.

Μπακαλί Νταμπό: Επιτέλους μπήκε και ο Νταμπό στην εξίσωση. Ασσίστ και κερδισμένο πέναλτι, συνεχής κίνδυνος για τον αντίπαλο, έδωσε άλλο αέρα με την είσοδο του.

Γιώργος Βασιλείου: Μπήκε για βοήθειες στα αριστερά,πιέζοντας ψηλά,πιο πολύ σαν χαφ και πάνω από όλα ψύχραιμος.

Φάνος Κατελάρης: Πέρασε στο τέλος για να δώσει λύσεις στον αέρα και να βάλει ξεκούραστα πόδια στην μεσαία γραμμή.

Προπονητής: Επέλεξε να συνεχίσει με την ίδια ενδεκάδα, όμως ο αντίπαλος ήταν καλά διαβασμένος και μπήκε μπροστά στο σκορ με 2 άτομα. Έκανε γρήγορα την πρώτη αλλαγή, βάζοντας τον Νταμπό στην επίθεση, οπισθοχωρώντας τον Ματέι και αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2.Έτσι βρήκε χώρους ο Ματέι,άνοιξε το παιχνίδι που κυρίως παίχτηκε από δεξιά. Ήταν ένα ρίσκο που πήρε και πέτυχε. Όταν γύρισε σε 3-2,έβαλε Βασιλείου για βοήθειες στα αριστερά και λίγο πριν το τέλος,τον Κατελάρη,για να προσθέσει ύψος,δύναμη και ξεκούραστα πόδια στην μεσαία γραμμή. Πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο που δεν πρέπει να επαναληφθεί,ειδικά τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα και η μη ανάληψη πρωτοβουλιών από την μεσαία γραμμή.Ρίσκο στην πρώτη αλλαγή,που βγήκε όμως και στην συνέχεια σωστή διαχείρηση.

Comments
To Top