ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΘΡΥΛΙΚΗ ανατροπή..κορυφής!

Ξύπνησε στο δευτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας και κατάφερε ΘΡΥΛΙΚΗ ανατροπή κόντρα στην Ανόρθωση και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογία.

Ο Ντιγκινί με δύο και ο Ματέι με ένα γκολ έφεραν τούμπα το 0-2 του ημιχρόνου και έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα μας.

Ο αγώνας:

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 1ο λεπτό ο Σωτηρίου έδωσε πέναλτι για χέρι του Σάλαϊ μετά από σουτ του Χούσμπαουερ. Πήγε στο VAR και το πήρε πίσω αφού το χέρι του Σάλαϊ ήταν κολλημένο στο σώμα του. Ακολούθησε σουτ του Γιαννιώτα το οποίο έφυγε εκτός εστίας.

Στο 9ο λεπτό ένα λάθος από πλευράς Απόλλωνα, έφερε τον Κβιλιτάια να φεύγει στην επίθεση, ο Γεωργιανός δεν λάθεψε και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0-1!

Στο 19ο λεπτό ο Κβιλιτάια από κοντά έκανε το σουτ, αλλά ο Δημητρίου με σπουδαία απόκρουση παραχώρησε κόρνερ. Στο 29ο λεπτό, ο Καλτσάς έκανε την μπαλιά, ο Ντορ Μίχα με υπερπροσπάθεια έκανε δική του την μπάλα, έδωσε στο ύψος του πέναλτι για τον Χούσμπαουερ που με πλασέ  έκανε το 0-2!

Στο 38΄ο Πετράκης έριξε τον Νταμπό στην θέση του Ντένιτς σε μια προσπάθεια να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα. Λίγο μετά ένα σουτ του Καλτσά έφερε κέρδος ένα κόρνερ, στην εκτέλεση ο Δημητρίου μάζεψε την κεφαλιά του Βργκοτς.

Στο 45ο λεπτό ο Σάλαϊ έκανε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Λόρια μάζεψε εύκολα.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 47ο λεπτό ο Καλτσάς έκανε το σουτ αλλά ο Δημητρίου απέκρουσε, ενώ στην επαναφορά ο Κβιλιτάια έκανε το σουτ έξω.

Στο 52ο λεπτό ο Νταμπό έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Ντιγκινί έπιασε την κεφαλιά και μείωσε σε 1-2!

Στο 59ο λεπτό ο Πίττας βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση. Λίγο μετά όμως στο 60ο λεπτό ο Πέδρο έκανε την σέντρα, ο Ματέι έκανε με την μια το πλασέ και νίκησε τον Λόρια για το 2-2!

Στο 72΄ο Λούκας Σωτηρίου συμβουλεύτηκε το VAR και έδωσε πέναλτι για τον Απόλλωνα για χέρι του Βργκοτς. Ο Ντιγκινί εκτέλεσε εύστοχα και έφερε το παιχνίδι τούμπα κάνοντας το 3-2!

Στο 90+1 ο Βργκοτς έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Απόλλωνας: Δημητρίου, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σάλαϊ, Ντένιτς (38′ Νταμπό), Κυριάκου, Ματέι (85΄ Κατελάρης), Πίττας, Γιαννιώτας, Ντιγκινί (78΄Βασιλείου)

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Φιλιώτης, Χαραλάμπους, Ψύχας, Γκακπέ, Μπένσοπ

Ανόρθωση: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν (66΄Μαργκάσα), Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Κορέια, Νταουσβίλι, Κ.Αρτυματάς, Χουσμπάουερ (83΄Ελουντού), Καλτσάς (83΄Χριστοφή), Μίχα  (78΄Μανιάς), Κβιλιτάια

Στον πάγκο: Τζουρ, Π.Αρτυματάς, Κορρέα, Πηλέας, Γκαλίτσιος

Κίτρινες: Γιαννιώτας, Ματέι / Χουσμπάουερ

Comments
To Top