ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Υπάρχει πίστη και πήραμε μια σπουδαία νίκη»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας μας Γιάννη Πετράκη μετά την νίκη κόντρα στην Ανόρθωση.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την φωνή αλλά φαίνεται πως φωνάζω πολύ στην προπόνηση, όχι στο παιχνίδι. Καλή χρονιά με υγεία. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είναι πιο σπουδαία νίκη. Είχαμε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο πιστεύω πως δεν θα εμφανιστεί ξανά έτσι η ομάδα, δεν είναι η ομάδα που θέλω να έχω. Δίκαια η Ανόρθωση ήταν μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ήμασταν κοντά σε αυτό που θέλουμε. Υπάρχει πίστη και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δεν έχουμε χρόνο να χαρούμε, έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη με μια πολύ καλή ομάδα. Το μυαλό είναι εκεί».

Για το τι είπε στους παίκτες του: «Δεν μου αρέσει να μεταφέρω τι λέω στα παιδιά. Είναι μεταξύ μας. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Για τα μετεγγραφικά: «Ξέρουμε τι θέλουμε. Προσπαθούμε να βρούμε τον καλύτερο, δεν είναι εύκολο αυτό. Τους καλούς τους ψάχνουν κι άλλοι. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθος τώρα. Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να πάρουμε παίκτες που θα βοηθήσουν αυτούς που ήδη έχουμε. Για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Πιστεύω και εκτιμώ στον Μαλεκκίδη, θα δούμε. Τον έχω στο μυαλό μου. Ο Παπουνασβίλι προπονείται μόνος του, όταν συμμετέχει στις προπονήσεις θα ξέρω σε ποιο επίπεδο βρίσκεται. Από φυσική κατάσταση είναι αρκετά καλά».

Comments
To Top