ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εύκολη νίκη με Ερμή

Η ομάδα μας πήρε εύκολη νίκη κοντρά στον Ερμή και επέστρεψε στην κορυφή.

Δύο γκολ ο Γιαννιώτας, ένα ο Ματέι και ένα ο Πίττας.

Ο αγώνας:

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 3΄είχαν κλασική ευκαιρία μετά την συνεργασία Πίττα-Ντιγκινί, ο πρώτος βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ όμως το πλασέ του κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στην συνέχεια ο Ερμής ξεθάρρεψε, κέρδισε την κατοχή και προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά σουτ χωρίς όμως επιτυχία.

Όλα αυτά μέχρι το 31΄όταν και ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Γιαννιώτα. Ο Σάλαϊ μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, μοίρασε στο ύψος του πέναλτι και ο Ελλαδίτης έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πέδρο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παντελή, ο διαιτητής έδειξε της άσπρη την άσπρη βούλα, ο Ματέι δεν αστόχησε και ο Απόλλωνας έβαλε γερές βάσεις για την νίκη.

Στο 39΄ο Απόλλωνας είχε διπλή χαμένη ευκαιρία για τρίτο γκολ. Ο Καικέ πρώτα είπε όχι στο πλασέ του Ντιγκινί και έπειτα στο σουτ του Γιαννιώτα.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Πίττας έφυγε στην αντεπίθεση, βρήκε τον Ντιγκινί στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Καϊκέ, όμως ο Βραζιλιάνος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Β΄ ημίχρονο:

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 51΄ο Απόλλωνας τελείωσε τον αγώνα με το δεύτερο γκολ του Γιαννιώτα. Ο Ελλαδίτης έπιασε ένα αδύναμο σουτ όμως ξεγέλασε τον Καικέ και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα.

Από εκεί και πέρα οι ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες δεν έβγαζαν ευκαιρίες. Ο Μπένσοπ στο 68΄ήταν άστοχος σε τετ α τετ κόντρα στον Φιρινίδι.

Στο 80΄ο Πίττας έκανε το 4-0 μετά την ενέργεια του Γιαννιώτα από τα αριστερά και έβαλε το λιθαράκι του στην νίκη του Απόλλωνα.

Comments
To Top