ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος: «Θα ήταν ανήθικο να παίξουμε με το ΑΠΟΕΛ»

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το κομμάτι με τον κορωνοϊό στο ποδόσφαιρο: «Είναι πρωτόγνωρα τα πράγματα και ότι και να πούμε θα εμπεριέχουν ρίσκο οι τοποθετήσεις. Καθημερινά και ανάλογα με τα γεγονότα διαφοροποιείται η αντίληψη στο ζήτημα. Είναι δύσκολα τα δεδομένα, έχει πλατιάσει το πράγμα και θεωρώ ότι πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Πάντα η γιορτή δική σου είναι παραμονή των υπολοίπων. Ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να χτυπηθεί από αυτό τον ιό και αυτόματα διαφοροποιούνται τα πλάνα της κάθε ομάδας».

Για την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερμή: «Δεν είχαμε επιλογή με το ΑΠΟΕΛ. Θα ήταν ανήθικο αν θέλαμε να παίξουμε μια ξεκληρισμένη ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ. Άλλο ο ανταγωνισμός αλλά υπάρχει πάντα και μια κόκκινη γραμμή. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Ερμή το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Με τον κ. Σατσιά στην τεχνική ηγεσία ο Ερμής είναι αήττητος, μιας ομάδα δυσκολοκάτάβλητη και πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για να πάρουμε το ζητούμενο».

Καμιά ομάδα πλέον δεν μπαίνει στο γήπεδο και να είναι το απόλυτο φαβορί: «Φαβορί είναι πάντα στην σκέψη και στην αντίληψη του φίλαθλου. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο καθημερινά ξέρουν ότι για να φτάσει στο ζητούμενο πρέπει να μοχθήσεις και να χύσεις ιδρώτα στο γήπεδο. Είναι γενικά ανταγωνιστικές οι θεωρητικά μικρότερες ομάδες. Τα προηγούμενα χρόνια πήγαιναν να κλέψουν αποτέλεσμα, σήμερα διεκδικούν το αποτέλεσμα, σκοράρουν, προσπαθούν να βρουν κενά διαστήματα των μεγάλων και δεν υπάρχουν εύκολα ματς»

Comments
To Top