ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τίποτα δεν χαρίστηκε στον Πίττα»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Για τη νίκη επί της Δόξας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε αλλά έπρεπε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε για να συνεχίσουμε να είμαστε στα ψηλά. Η εμφάνιση ήταν καλή στην μεγαλύτερη διάρκειας της ειδικά στην επανάληψη, δεν απειληθήκαμε ποτέ από την ομάδα της Δόξας και η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη».

Είναι σημαντική η νίκη με την Δόξα με βάση την δυναμική της ομάδας της Κατωκοπιάς: «Πάντα τα ματς με την Δόξα είναι αμφίρροπα, το είδαμε και στην πρεμιέρα. Από εκεί και πέρα είναι αξιόλογη ομάδα αλλά την περιορίσαμε και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή τακτική του προπονητή μας. Στον πρωταθλητισμό πρέπει να βλέπεις το παιχνίδι που ακολουθεί και όχι αυτό που έχει περάσει. Τώρα είναι μπροστά μας ο Ερμής που δείχνει αναγεννημένος με τον Μαρίνο Σατσιά στον πάγκο. Είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να πάρουμε το ζητούμενο».

Ένας παίκτης που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση είναι ο Πίττας: «Ο Πίττας δουλεύει ακατάπαυστα εδώ και χρόνια. Ξεχωρίζει το θράσος του, έχει τρομερή προσωπικότητα. Για χρόνια συναγωνιζόταν με πολλούς πρωτοκλασάτους και ήτα νεαρός. Εναπόκειται στον ίδιο. Τίποτα δεν του χαρίστηκε, φτύνει αίμα καθημερινά για να είναι εκεί που είναι. Μας χαροποιεί και το ανέβασμα του Γιαννιώτα και του Χάμπου και εκεί είναι το σημείο αναφοράς, ο Χάμπος. Ήταν πραγματικός ηγέτης με την Δόξα, έκανε τα πάντα και ευχόμαστε να είναι απλά μόνο η αρχή».

Comments
To Top