ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Απόλλωνας έχει ποιότητα/ Πάμε για να κερδίσουμε»

Δηλώσεις στον Super Sport fm 104.0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Πως ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα για το παιχνίδι με την Δόξα; «Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε στην παρουσία του προέδρου. Είναι δύσκολο το παιχνίδι αυτό για εμάς παραδοσιακά και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα δέιχνουν ότι δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να μμοχθήσουμε στο Μακάρειο για να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στη Λεμεσό με τους βαθμούς της νίκης».

Τι θα πρέπει να κάνει ο Απόλλωνας; «Γνωρίζουμε ότι όλοι οι αντίπαλοι είναι ανταγωνιστικοί. Αυτό το οποίο πρέπει να έχουμε κατανοούμε είναι ότι θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, με πάθος και συγκέντρωση, να περιορίσουμε τα νεκρά μας διαστήματα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Σεβόμαστε την Δόξα αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Στο παιχνίδι με την Ένωση η ομάδα σας έβγαλε αντίδραση και πέτυχε ένα μεγάλο σκορ. Πόσο θα βοηθήσει αυτό;  «Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δείχνεις αντίδραση. Ο Απόλλωνας έχει ποιότητα, βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι και πρέπει να πάμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Comments
To Top