ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H απόδοση τους με ΑΕΛ

Το ντέρμπι της Λεμεσού έφερε την δεύτερη ήττα για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα. Πλέον στο -3 από την κορυφή αλλά με παιχνίδι στο χέρι ο Απόλλωνας,

Πάμε να δούμε την απόδοση των ποδοσφαιριστών στο χθεσινό αγώνα.

Γράφει ο Νίκος Ανδρονίκου.

Δημήτρης Δημητρίου: Αν και δέχτηκε 2 γκολ δεν φέρει ευθύνη. Ήταν καλός και σταθερός όταν χρειάστηκε χωρίς όμως να κινδυνέψει πολύ.

Γιώργος Βασιλείου: Περιόρισε τον αντίπαλο του αμυντικά,αλλά επιθετικά δεν βοήθησε αρκετά αφού δεν είχε αρκετά ανεβάσματα.

Αντρέας Παναγιώτου: Είχε κάποια θέματα αμυντικά, κυρίως λόγω της όλης αμυντικής λειτουργίας, αφού τον προσωπικό του αντίπαλο τον κέρδισε τις πλείστες φορές. Επιθετικά δεν είχε ανεβάσματα.

Αττίλα Σάλαι: Μέτρια εμφάνιση από τον Ούγγρο που έχασε αρκετές διεκδικήσεις κυρίως όταν η μπάλα ήταν κάτω. Υπερβολικός με τις διαγώνιες αφού έκανε το παιχνίδι μονότονο.

Έκτορ Γιούστε: Καλό παιχνίδι από τον Ισπανό.Κερδισμένος στις πλείστες μάχες και με πολλές βοήθειες οργανωτικά.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Χαμένος στο γήπεδο,δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα.Δεν ζήτησε μπάλα και σωστά έγινε αλλαγή.

Σάσα Μάρκοβιτς:Τ α ίδια και για τον έτερο Σέρβο,ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που δεν πήρε ούτε μια πρωτοβουλία. Η άποψη μου είναι πως μετά την εμφάνιση με Αεκ δεν δικαιούταν φανέλα βασικού.


Ιωάννης Πίττας: Μέτριο παιχνίδι από τον Πίττα,που δεν είχε ολοκληρωμένη προσπάθεια. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά εκτός αποδίδει καλύτερα.

Γιάννης Γιαννιώτας:Έκανε την διαφορά,έδωσε 3 γκολ και μπήκε το 1,αλλά φάνηκε άτυχος.Πολύ καλός επιθετικά και με βοήθειες αμυντικά.

Νικολά Ντιγκινί:δεν πήρε μπάλες,δεν μπήκε στο παιχνίδι και δεν έδωσε βοήθειες.Η ευθύνη όμως δεν είναι μόνο δική του,αφού δεν πήρε μπάλες.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Είχε δύο καλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Έκανε τα γνωστά,πάλεψε,κατέβασε μπάλες αλλά χωρίς κάτι ουσιαστικό.

Μπακαλί Νταμπό: Έχασε απίστευτο τετ α τετ,έκανε το αψυχολόγητο πέναλτι, αλλά το καλό ήταν πως δεν κρύφτηκε και πήρε προσπάθειες. Χρειάζεται 1 γκολ για να βρει ρυθμό.

Φλορεντίν Ματέι: Πήρε θέση στον άξονα,κέρδισε το πέναλτι,σκόραρε και πήρε πρωτοβουλίες. Αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό και έδειξε πως σε εκείνη την θέση δικαιούται πολλές ευκαιρίες.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Φάνηκε να βρίσκει τα πόδια του, ζήτησε μπάλα, μοίρασε παιχνίδι και φάνηκε να μπαίνει σε ρυθμό κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα απίστευτα.

Ζοάο Πέδρο: Σίγουρα δεν είναι στα επίπεδα που ξέρουμε. Όμως είχε καλή παρουσία με αρκετές προσπάθειες που δυστυχώς δεν βρήκαν στόχο.

Σέρτζε Γκακπέ:Μπήκε και ήταν σαν να μην μπήκε αφού δεν φάνηκε καθόλου.

Προπονητής: Αγωνίστηκε με 1-4-4-2 κάτι που δεν του βγήκε αφού η ομάδα προσπαθούσε μονότονα και με διαγώνιες μπαλιές να βγάλει τα εξτρέμ σε 1 εναντίον 1 με τον Γιαννιώτα να είναι ο μόνος που έβγαλε δουλειά. Η μεσαία γραμμή ήταν χαμένη αφού δεν ζητούσε μπάλα, δείχνοντας να απουσιάζει η θέληση ή για να είμαστε πιο σωστοί, η ηγετική μορφή. Για ακόμη ένα ματς δεχόμαστε γκολ από κακή αμυντική λειτουργία.Στο δεύτερο έβαλε 3ο χαφ τον Ματέι σαν επιτελικό,τον Νταμπό και με την είσοδο του Χαμπου και του Πέδρο η ομάδα ξεκίνησε να ρολάρει και να δημιουργεί. Έφτιαξε φάσεις,έχασε ευκαιρίες,πέναλτι,σκόραρε και δέχτηκε γκολ από πέναλτι αμέσα,κόντρα στην ροή του αγώνα.Το χθεσινό ματς μας έδειξε πως για να ρολάρει η ομάδα πρέπει να αγωνίζεται με 3 στην μεσαία γραμμή, αλλά και πως κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να βγαίνουν όταν δεν είναι καλά αγωνιστικά ή όταν έχουν τραυματισμό. Θεωρώ κρίμα που χάθηκε 1 ημίχρονο αφού το δεύτερο ο αγώνας “διαβάστηκε” σωστά και η ομάδα έδειξε ανώτερη. Οι λεπτομέρειες για την ανάλυση του αντιπάλου δεν είναι μόνο ευθύνη του προπονητικού τιμ αλλά και της ομάδας σκάουτινγκ που από πέρσι έδειξε πως “χάνει θέματα” ειδικά πριν τον αγώνα. Ειδικά χτες υπήρχαν χτυπητές αδυναμίες στον αντίπαλο πριν το ξεκίνημα και δώσαμε έμφαση εκεί στο δεύτερο και με πίσω στο σκορ.

Comments
To Top