ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «Καμιά φορά πάμε στην κόλαση../ Υπάρχει ιεραρχία»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδα μας μετά την ήττα από την ΑΕΛ..

Αναλυτικά:

«Στο σημερινό ντέρμπι το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε καλύτερη παρουσία από εμάς, ήταν ένα βήμα πάνω από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι σε αντίθεση με τον αντίπαλο που έγινε μία φορά απειλητικός. Το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο. Καμιά φορά δοκάρι και μέσα πάμε στον Παράδεισο, δοκάρι και μέσα πάμε στην κόλαση. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στο τιμ. Μαθαίνουμε από αυτό, γινόμαστε πιο δυνατοί για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Στα πέναλτι υπάρχει ιεραρχία. Η ευκαιρία που χάθηκε από τον Μπένσοπ και το πέναλτι που χάθηκε από τον Μάρκοβιτς δεν γίνεται για πρώτη φορά. Δεν παίζουμε μόνοι μας αλλά και ο αντίπαλος. Δεν αλλάζει κάτι στα συναισθήματά μου προς τους παίκτες.

Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στον Σακέτι. Προερχόταν από τραυματισμό, δεν ήταν σε βαθμό ετοιμότητας για να παίξει 90 λεπτά. Ήμασταν πίσω στο σκορ και βάλαμε πιο επιθετικογενείς παίκτες. Ο Ντιγκινί είχε ένα πρόβλημα και βγήκε για να μη μεγαλώσει»

Comments
To Top