ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα στο ντέρμπι

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Μπάμπιτς στο 19′ άνοιξε το σκορ, στο 77΄ο Ματέι έφερε το ματς στα ίσα και ο Ριέρα στο 81΄με αμφισβητούμενο πέναλτι έκανε το 1-2.

Χαμένο πέναλτι για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς στο 73′.

Ο αγώνας:

Τo πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να έχουν καλά διαστήματα. Η ΑΕΛ όμως ήταν η ομάδα που έδειχνε να πατά καλύτερα μετά το 15 και ήταν πιο επιθετική. Μάλιστα στο 19 κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μάρκο Μπάμπιτς, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Δημητρίου. Νωρίτερα ο Μπένσοπ είχε την ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Μετά το γκολ η ΑΕΛ έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και δεν απειλήθηκε καθόλου, αντίθετα ήταν η ομάδα που έφτιαξε 1-2 καλές προυποθέσεις για να φθάσει σε ένα ακόμα γκολ.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε αφού μέχρι το 70ο η ΑΕΛ έδειχνε να ελέγχει το παιγνίδι. Η μοναδική καλή φάση για τον Απόλλωνα ήρθε από λάθος του Αντωνίου ο οποίος νικήθηκε από τον Βοζίνια. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μπάμπιτς με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Μετά το 70 το παιγνίδι απέκτησε τρομερό ρυθμό και είχε μεγάλες συγκινήσεις. Ο Απόλλωνας ανέβασε στροφές, είχε δυο δοκάρια με τους Σάλαϊ και Νταμπό, ένα χαμένο πέναλτι με τον Μάρκοβιτς, το χτύπημα του οποίου το απόκρουσε ο Βοζίνια ενώ ισοφάρισε με τον Ματέι στο 78. Η ΑΕΛ στο 80 κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Ριέρα χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Δημητρίου, Παναγιώτου-Φιλιώτης (54΄ Ζοάο Πέδρο), Βασιλείου, Σάλαϊ, Γιούστε, Ντένιτς (60΄ Κυριάκου), Μάρκοβιτς, Γιαννιώτας (79΄ Γκακπέ), Πίττας, Ντιγκινί (46΄ Ματέι), Μπένσοπ (46΄ Νταμπό).

Comments
To Top