ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Σεβασμός στον Σοφρώνη… σεβασμός και στον Πετράκη»

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ, το ντέρμπι με την ΑΕΛ, την επιστροφή του Νταμπό, αλλά και τους τραυματίες, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου:

«Η αλήθεια δεν μπορούμε να σταθούμε πολύ στο παιχνίδι διότι ανήκει στο παρελθόν. Η ομάδα ανταποκρίθηκε, διότι ήταν πολύ δύσκολες αυτές οι 15 μέρες σε όλους στο Κολοσσι. Ξέραμε τι θα συναντήσουμε στο παιχνίδι. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούμε να πετύχουμε κι άλλα. Ήταν ένα καλό βήμα προς τα εμπρός. Από σήμερα ξεκινά η επόμενη μέρα, όπου έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ντέρμπι, που χρειάζεται μία διαφορετική προετοιμασία και προσέγγιση».

Για το εάν είδαν στο γήπεδο αυτά που περίμεναν: «Αυτό το απάντησε ο κ. Πετράκης. Που είπε ότι δεν είναι μάγοι και ότι βρήκε μία πολύ καλοδουλεμένη ομάδα από τον προκάτοχο του και θα πρέπει να την εξελίξει. Εμείς προχωράμε σεμνά και ταπεινά. Αυτό είναι μότο μας».

Για την συμμετοχή του Φιλιώτη μετά από καιρό: «Δεν θέλω να σχολιάσω. Σεβασμό προς τον κ. Αυγουστή, για τις επιλογές που έκανε. Και σεβασμό προς τον κ. Πετράκη για τις επιλογές που θα κάνει. Ο Φιλιώτης έδειξε τον επαγγελματισμό του. Δούλεψε σκληρά και όταν κλήθηκε να αγωνιστεί ανταποκρίθηκε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο θετικό για μας είναι ότι ανεβαίνει και ο Χάμπος, που είναι μεγάλο κεφάλαιο για μας».

Για την επιστροφή του Νταμπό: «Αναμφίβολα είναι ο πιο διαδραστικός παίκτης της ομάδας. Είδατε, μπήκε στο παιχνίδι 10 λεπτά και δημιούργησε 3 φάσεις. Δεν είναι όμως ο Νταμπό, περιμένουμε πολλά και από τους άλλους επιθετικούς»

Σήμερα υπάρχει ρεπό. Σίγουρα ο Ρομπέρζ θα είναι μαζί μας, δύσκολα για Λάρσον. Ο Πέδρο δεν έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αυτή την στιγμή».

Για το αν πάρθηκε απόφαση για τον Σάλαϊ, σε ποιο παιχνίδι θα απουσιάσει: «Είναι απόφαση που θα πάρει ο κ. Πετράκης τις επόμενες ώρες».

Για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Απόλλωνα και γενικά για την διαιτησία: «Σε εκείνη την φάση ελέγχεται ο επόπτης, ο Παύλος Γεωργίου. Ήταν δύσκολη φάση και δεν μπορούμε να τον καταδικάσουμε. Αλλά, συμφωνώ με τον φίλο της ομάδας μας ότι, θα υπάρχουν και παιχνίδια που θα χρειαζόμαστε να παίρνονται οι σωστές αποφάσεις από τους διαιτητές. Για αυτό εμείς θα καλέσουμε τους διαιτητές να είναι πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις τους».

Comments
To Top