ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση τους κόντρα στην ΑΕΚ

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ομάδας μας από την Λάρνακα και την έδρα της ΑΕΚ.

Πίττας και Ντιγκινί βρήκαν δίκτυα στο ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του Απόλλωνα.

Πάμε να δούμε την απόδοσή των παικτών στον χθεσινό αγώνα..

Γράφει ο Νίκος Ανδρονίκου:

Δημήτρης Δημητρίου: Για ακόμη ένα αγώνα ήταν σταθερός σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Πολύ καλός σε στατικές και εξόδους, καθάρισε τις πλείστες φάσεις. Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ.

Ντιέγκο Αγκίρε: Έκανε ισορροπημένο παιχνίδι,δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα αμυντικά και είχε προσπάθειες επιθετικά.

Ζοάο Πέδρο: Ντούπλαρε τον Γιαννιώτα σε αρκετές επιθετικές προσπάθειες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχε κάποια προβλήματα αμυντικά αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Έκτορ Γιούστε: Ίσως το καλύτερο φετινό του παιχνίδι μέχρι στιγμής. Δεν έχασε προσωπική μονομαχία, ενώ βοηθούσε και οργανωτικά.

Αττίλα Σάλαι: Ήρθε με φόρα από τα παιχνίδια με την Εθνική του. Νικητής στις προσωπικές μονομαχίες και στήριγμα στην οργάνωση του παιχνιδιού. Από αυτό ξεκίνησε το δεύτερο γκολ.

Σάσα Μάρκοβιτς: Ξεκίνησε βασικός, ξεκίνησε καλά αλλά στην συνέχεια χάθηκε στον αγώνα και δεν πρόσφερε αρκετά κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Με αρκετά χιλιόμετρα στα πόδια του, πίεσε και κέρδισε μπάλες και κάλυψε αρκετούς χώρους προσφέροντας βοήθειες στους συμπαίκτες του.

Γιάννης Γιαννιώτας: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Γιαννιώτα. Πήρε αρκετές προσπάθειες, πλαγιοκόπησε, δημιούργησε ρήγματα αλλά δεν ήταν αρκετά καλές οι τελικές του, πάσες και σουτ. Πολύ καλός στην αλληλοκάλυψη δίνοντας αρκετές βοήθειες αμυντικά.

Ιωάννης Πίττας: Σκόραρε ένα πολύ όμορφο κόσμο, πήρε προσπάθειες πάνω του και ακολουθούσε πιστά το τακτικό κομμάτι. Σε προηγούμενα άρθρα γράψαμε για τους αριθμούς που ζητούν οι ειδικοί σε αυτές τις θέσεις και ήδη ο Πίττας έγραψε γκολ σε δύο ντέρμπι εκτός.

Νίκολα Ντιγκινί: Σκόραρε το νικητήριο αφού έχασε 2 πολύ καλές ευκαιρίες. Συμμετείχε ενεργά στο παιχνίδι και δημιούργησε αρκετά προβλήματα αγωνιζόμενος σαν δεύτερος επιθετικός.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Έδωσε αρκετές μάχες, έφαγε “ξύλο”, έδωσε αρκετό προσπαθώντας να κατεβάσει μπάλα, να σπάσει παιχνίδι και να δημιουργήσει ρήγματα. Δεν βρέθηκε σε επίκαιρη θέση όμως.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Πέρασε στον αγώνα στο 46,είχε τρεξίματα, δεν πήρε αρκετές προσπάθειες οργανωτικά αλλά η τάση της απόδοσης του έδειξε ανοδική και αναμένουμε συνέχεια.

Αντρέας Παναγιώτου(Φιλιώτης): Μετά την πρώτη αγωνιστική που δεν είχε μπει στο πετσί της ομάδας και αγωνίστηκε φοβισμένα, με την ψεσινή του παρουσία έδειξε πως δικαιούται ευκαιρίες. Έδωσε μια απίθανη ασίστ, κινούμενος εσωτερικά στον κενό χώρο. Έδωσε ακόμη μια πάσα στο Νταμπό που δεν έγινε γκολ και γενικά έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί.

Εστεπάν Σακέτι: Πέρασε γύρω στο 60,πίεσε και έκλεψε μπάλες, έκλεισε χώρους και βοήθησε πολύ μεσοσμυντικά.

Γιώργος Βασιλείου: Μπήκε για να δώσει αμυντικές βοήθειες αριστερά αφού ήταν ξεκούραστος και ήταν νικητής στις λίγες αλλά ουσιαστικές μονομαχίες που έδωσε.

Μπακαλί Νταμπό: Σε λίγα λεπτά βρήκε δοκάρι και έγινε πολύ επικίνδυνος σε 2 ακόμη φάσεις. Καλή επανεμφάνιση.

Προπονητής: Βγήκε στο γήπεδο με 1-4-4-2 έχοντας τον Ντιγκινί σαν δεύτερο επιθετικό σε πιο ελεύθερο ρόλο. Σε κοντινές αποστάσεις οι γραμμές, έκανε μεστό παιχνίδι αναζητώντας όμως το γκολ σαν ομάδα πρωτοβουλίας. Αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο με Χαμπο και Σακέτι προσπάθησε να κλείσει χώρους αλλά πριν καλά καλά οργανωθεί στην νέα τάξη πραγμάτων, δέχτηκε 1 γκολ από κακή αμυντική αντίδραση. Πέτυχε το δεύτερο γκολ και λίγο πριν το τέλος, έβαλε Βασιλείου για να καλύψει το αριστερό άκρο με ένα πιο αμυντικό αλλά και ξεκούραστο παίκτη και Νταμπό για να “σκοτώσει” το παιχνίδι. Το πλάνο βγήκε αλλά 3ο γκολ δεν πετύχαμε, όμως το ντέρμπι κερδήθηκε με μια ώριμη και μεστή εμφάνιση. Καλή διαχείριση από τον Πετράκη τόσο στην τακτική όσο και στις αλλαγές. Γρήγορο όμως να κριθεί δίκαια αφού χρειάζεται χρόνος, έχοντας Πρώτο δείγμα όμως θετικό!

Comments
To Top