ΑΝΤΡΕΣ

Το σκεπτικό…

Έμεινε μόνο η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του Γιάννη Πετράκη από τον Απόλλωνα, με τους διοικούντες της ομάδας μας να προσπαθούν διακαώς να μην πέσουν σε μια παγίδα τύπου Βουκομάνοβιτς και πήγαν με την πιο σίγουρη επιλογή που θα μπορούσαν.

Το σκεπτικό της επιλογής Πετράκη είναι ολοφάνερο και δεν χρειάζεται και κανένας ειδικός για να το αποκωδικοποιήσει. Στόχος ήταν να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το ρίσκο το οποίος ομολογουμένως εκτοξεύθηκε πριν από ένα χρόνο και κάτι με την επιλογή Βουκομάνοβιτς και αυτό στοίχησε.

Ο Γιάννης Πετράκης κουβαλά μια επιτυχημένη πορεία σαν προπονητής στην Ελλάδα, ενώ έδειξε πολύ καλό έργο και στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Γνωρίζει πολύ καλά πλέον το Κυπριακό πρωτάθλημα και δη την τρέχουσα παράξενη χρονιά και τι χρειάζεται μια ομάδα για να υλοποιήσει τους στόχους της.

Στην παρουσία του εδώ σίγουρα θα καταλάβει και το μέγεθος του Απόλλωνα, γνωρίζει και ο ίδιος ότι κάνει τεράστιο βήμα στην καριέρα του αλλά είναι έτοιμος να ανταποκριθεί.

Κάπου εδώ παραθέτοντας και την δική μου άποψη να πω ότι θεωρητικά ο Απόλλωνας έκανε μια πολύ καλή επιλογή αλλά η ουσία είναι αυτό να φανεί και στην πράξη.

Comments
To Top