ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα τελικά του EURO ο Σάλαϊ (βίντεο)

Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Ουγγαρία του Αττίλα Σάλαϊ, με τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας μας να αγωνίζεται σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόσι έχανε μέχρι το 88′, από την Ισλανδία με 0-1, όμως με γκολ των Νέγκο και Σομποσλάϊ σε τρία λεπτά κέρδισε με σκορ 2-1 και προκρίθηκε στο Euro του 2021.

Είναι τεράστια επιτυχία για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι θα παίξει στα τελικά αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, γεγονός που θα τον βοηθήσει να πάρει εμπειρίες, αλλά και θα τον ανεβάσει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ταυτόχρονα η ομάδα μας θα επωφεληθεί οικονομικά από τα μπόνους που δίνει η ΟΥΕΦΑ, πέραν βέβαια από την διαφήμιση που θα έχει ο Σάλαϊ, κάτι που θα βοηθήσει στην πώληση του.

Να σημειώσουμε ότι η ΟΥΕΦΑ δεν ανακοίνωσης ακόμα τα ποσά που θα δίνει στις ομάδες για την συμμετοχή τους στην τελική φάση του EURO, αλλά με βάση το 2016, περίπου έδινε 100 χιλιάδες ευρώ για κάθε παίκτη, καθώς αποζημίωνε με 4.530 ευρώ για κάθε ημέρα παρουσίας του ποδοσφαιριστή.

Comments
To Top